Skvelá hra pre iPhone/iPod touch: Dark Nebula epizóda I – tri kópie pre čitateľov zdarma

Štúdio 1337 Game Design vedené človekom zodpovedným za Battlefield 2 vydalo prvý diel svojej veľmi očakávanej hry Dark Nebula. Princíp hry je jednoduchý – accelerometrom ovládate guľôčku, s ktorou sa snažíte dostať do cieľa. Narozdiel od hier ako Labyrinth, ktoré sa zameriavajú na realistickú fyziku a precíznosť, Nebula sa vyberá cestou klasického arkádového ovládania a je nabitá neprestávajúcou akciou. Veľmi podarená grafika sa nesie v retro sci-fi štýle ako kedysi k Macom bundlovaná hra Deimos Rising.

Dark Nebula Dark Nebula Dark Nebula

Prvá epizóda obsahuje jedenásť levelov, ktoré prejdete na jeden dych, (čo je aj nevýhoda) po ktorých vám však zostane nekonečné zdokonaľovanie sa v hre na čas. Pokiaľ ste mali radi staršie počítačové hry s podobnou tématikou, Dark Nebula má naše plné odporúčanie.

Čitatelia MacBlog.sk majú príležitosť získať hru zadarmo, stačí sa zapojiť do diskusie pod článkom. Traja čitatelia získajú promo kód, pomocou ktorého si hru môžu stiahnuť z App Store. Výsledok uverejníme v nedeľu 1. 11. 2009 v diskusii k článku. Promo kódy platia len na US iTunes Store, ak americký účet ešte nemáte, môžete si ho rýchlo a bezplatne vytvoriť, napríklad takto.

UPDATE: Promo kód pre hru Dark Nebula ep. I získavajú nasledujúci autori diskusných príspevkov: Michal Pekárek, 30.10.2009 o 15:55 Matej Garabáš, 31.10.2009 o 08:15 Andrej Vnuk, 01.11.2009 o 00:15 Kód vám samozrejme zašleme e-mailom, napíšte nám prosím na sutaz (at) www.macblog.sk.

komentárov
  1. Parádna hra. Na iPhone sa dajú vytvoriť skvelé hry, ktoré existujú iba pre iPhone (napr. Touchgrind). Túto hru by som tiež chcel mať vo svojom iPhone, preto sa zapájam do súťaže. Marek

    0
    0
  2. Aspoň napíšte, že je to reklama. Článok inzercie / propagačnej akcie v normálnom magazíne takto nevyzerá.
    (len diskutujem, nezapájam sa, nehrám hry)

    0
    0
  3. Promo kód pre hru Dark Nebula získavajú nasledujúci autori diskusných príspevkov:

    Michal Pekárek, 30.10.2009 o 15:55

    Matej Garabáš, 31.10.2009 o 08:15

    Andrej Vnuk, 01.11.2009 o 00:15

    Kód vám samozrejme zašleme e-mailom, napíšte nám prosím na sutaz@macblog.sk.

    Ďakujeme.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.