Jailbreak pre iPhone OS 3.1.2

Apple vydáním nového OS pro iPhone a iPod touch ve verzi 3.1.2 příliš možnost jailbreak-u přístrojů nestížil. Uživatel Geohot vydal jailbreak funkční na všech přístrojích s iPhone OS 3.1.2 (iPhone 2G, 3G, 3GS a iPod touch 1G, 2G, 3G). Stránky Geohot-a můžete navštívit zde.

komentárov
  1. Tak som to breakol tým novým “blackra1n” a funguje to perfektne, mám najnovsí software 3.1.2. Cydia funguje, tak isto aj backgrounder, voipover3G. Maximálna spokojnosť. (iPhone 3G 8GB)

    0
    0
  2. nazdarek, mam iPhone 3G a jailbreak 3.1.2 vsetko je v pohode az na navigacie, ziadna z nich mi na tomto FW nejde (nevie najst GPS signal). ma s tym uz niekto nejaku skusenost ???

    0
    0
  3. Caute, ako to si mám stiahnuť originál verziu 3.1.2 z iTunesu a potom si mám stiahnuť ,,blackra1n,, a nainštalovať si to?!? Pôjde to bez problémov? bude aj odblokovany a aj cydia pôjde? Dajte vedieť pls.

    Ducho_1@Azet.sk

    iPhone 3G 8gb

    0
    0
  4. Tak som ho jailbreakol s tym blackra1n-om, zabralo to mam 3.1.2. Jediny problem mam, ze ked ho vypnem a znovu zapnem tak som zasa v DFU mode. Stiahol som aj firmware a restorovat to cez iTunes, ale vyhadzuje mi chybu 3001.Jedine ako sa z toho dostanem je znova spustit blackra1n. Vie mi niekto poradit ako to opravim?

    Inak to ide celkom dobre, mam IGO 8, NAVIGON, SYGIC – GPS software a no problem. Srdi ma len ten reboot s dfu modom.
    pls help :(

    0
    0
  5. cafte viete mi pomoct?
    Mam iPhone 3gs 3.1.2 a doteraz som nemal problem so Cydiou.
    Avsak sa urobil update firewire a teraz ked si urobim jailbreak tak sa naisntaluje aj cydia aj veci mozem tahat ale aplikacie mi nefunguju a ked ho vypnem a zapnem(iPhone) tak ho musim restornut.
    Neviete v com je problem?

    pls napiste mi..
    zden80@gmail.com

    0
    0
  6. zdeno aj ja mám ten problém..jailbreak spravím, ale fón sa nerebootne a tam asi bude ten problém..lebo ak ho vypnem a zapnem, tak je v restore mode..na 3G sa mi pekne rebootol po jailbreaku a všetko mi šľapalo..a tie aplikácie ti nejdú s itunes synchronizovať? ak áno, tak si v cydii stiahni appsync a pôjde ti to :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť