Ice-T vs. MacBook Pro

Americký raper a herec s přezdívkou Ice-T, zveřejnil na serveru YouTube.com video (EN), na kterém popisuje, jak správně opravit MacBook Pro. Pokud hledáte technické rady, nemusíte se videem příliš zdržovat, ovšem pokud se chcete necelých 5 minut bavit, můžeme jen doporučit.

komentárov
  1. nechapem aky ma vyznam ze sem davate taketo video. Nepride mi to ani kusok vtipne, skor smutne pretoze len idiot urobi to, co chlapik na videu…

    0
    0
  2. takto sa moze zabavat iba uplny idiot a kreten ak je toto niekomu smiesne mal by sa zamysliet nad svojim zdravotnym stavom a urychlene navstivit nejaku psychiatricku kliniku popripade ist vynadat rodicom co za debila to vychovali totalna neucta k hodnotam materialnym a duchovnym
    absolutna hroza mam strach ze toto niekto povazuje za srandu a zabavu
    fuj
    martin petrik

    0
    0
  3. jako fak tu sa prajavilo rozmisialnei americana, a je videt ze si veci nevazi..no a co ked je stary..ved ja som male tez svoje pc dost dlho a je mi lo luto vyhodit ked funguje

    0
    0
  4. ak si pamatam pri videe bol aj koment ze mal s tym bookom viacere problemy, ze bol viac krat reklamovany ale ze niektore problemy mu apple stale nevyriesil, tak preto tie commenty typu “now fix this” mozno chcel riesit totalku :-). Ale mozno to boli len vymysli pod tym videom.

    0
    0
  5. No ja neviem, pouzivam Maca uz asi 9 rokov, prvy bol iMac G3 333 MHz, potom iMac G3 500 MHz (ten mi funguje dodnes), iBook G4 1.4 GHz 14″, teraz PowerBook G4 1.67 GHz 15″ Al, a NIKDY som nemal taky problem, aby som vzal na neho naradie ako ICE-T. Pravdu povediac, mam s Macom (ktorymkolvek) tak malo problemov, ze nechapem, ako sa niekomu moze kopit tolko roznych problemov. Obcas sa cosi male vyskytne, ale na naradie typu kladivo to skutocne nikdy nebolo.
    Ale objavil som aj nieco ine z USA
    http://www.maclife.com/article/news/florida_trashing_macs

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.