Vianočná súťaž s MacBlog.sk #5 – fotoaparát Canon PowerShot A470, 7,1 MPX

Aj štvrtá súťaž o Apple Universal Dock je úspešne za nami, tradične v spolupráci so spoločnosťou Software Partner sme tentokrát pre čitateľov pripravili súťaž o 7,1 MPX kompaktný digitálny fotoaparát Canon PowerShot A470 (v hodnote 2600 Sk, resp. 86 €). S blížiacimi sa sviatkami sa bude určite hodiť.

Fotoaparát je dostupný vo viacerých farebných kombináciach. Kompletné technické parametre nájdete v popise po kliknutí na obrázok.

V spoločnosti Software Partner, Apple Premium Reseller, je tiež možné až do vypredania zásob fotoaparát získať pri kúpe k akémukoľvek počítaču Apple len za 1000 Sk (33 €).

Princíp súťaže zostáva rovnaký – je jednoduchý a pre súťažiaceho predstavuje minimálnu námahu. Stačí napísať akýkoľvek krátky komentár k tomuto článku (nie e-mailom) s jasne indetifikovateľným pravým celým menom a priezviskom (napr. „Chcem sa zapojiť do súťaže. Peter Novák.“ a pod.), na ktoré bude neskôr výhra zaslaná. Príspevky nespĺňajúce toto kritérium nebudú zobrazené. Z komentárov náhodne vyžrebujeme výhercu, ktorého meno uverejníme na konci súťaže v samostatne publikovanom článku. Prosíme všetkých súťažiacich, aby pravidelne sledovali server MacBlog.sk, výherca je povinný po oznámení výsledku čo v najkratšom čase napísať na sutaz@www.macblog.sk kvôli výberu a doručeniu výhry.

Súťaž samozrejme platí aj pre českých návštevníkov – výhry zasielame v rámci SR a ČR. Súťažiť môžu aj výhercovia z ktorejkoľvek predošlej súťaže.

Súťaž trvá tentokrát len 5 dní, od 17. 12. 2008 do nedele 21. 12. 2008 (vrátane). Výherca stihne získať fotoaparát na Vianoce, ak stihne hneď v pondelok zaslať svoje korešpondenčné ú­daje.

Nezabúdajte, že podvodníkov, ktorí si oproti férovým návštevníkom zvyšujú šance na výhru odhalíme ľahko, ich komentáre sú povolené, avšak interne v rámci systému diskvalifikované. Neodosielajte komentár viackrát pod tým istým menom, počkajte na povolenie komentára administrátorom (24 až 48 hodín).

Zostaňte „naladení“ aj v novom roku, na januárovú súťaž máme prichystané originálne krabicové verzie softvéru VMware Fusion a Parallels Desktop.

SWP logo
komentárov
  1. Rad se zapojim do souteze (Martin Pecha), i kdyz jsem nikdy nic nevyhral. To je jedno. (:
    Jen vam chci spis kluci podekovat za pekny web tykajici se Macu. Prakticky jeden vubec z nejlepsich co se da v CZ/SK najit. Takze at tady s nama jste jeste aspon 10 let. (((.
    Vesele vanoce a stastny Novy rok.

    0
    0
  2. PREPACTE!!! Som sa prihlasil 3x lebo som myslel ze mi to nejde… Tak prosim o odstranenie, dvoch mojich prihlaseni, nemal som v umysle podvadzat:)

    0
    0
  3. Přátelé, proč bych se nezapojil? Zapojuji se tedy také do soutěže! Štěští všem účastníkům :)
    Tomáš Hustoles

    0
    0
  4. Rad sa pripojim k sutaziacim o fotoaparat canon a zelam prijemne prezitie vianocnych sviatkov a vela dobreho v roku 2009 – martin petrik

    0
    0
  5. zapajam sa do sutaze aj ja :) lebo moj Janko chce, aby som vyhrala pre mamu :D ale myslim, ze ked ho vyhram, tak olutuje, ze ma na to nahovoril :D, lebo fotacik v maminych rukach este nebezpecnejsi jak v mojich :D ale kedze viem o vybornej skrysi, kde sa daju skovat vsetky mozne baterky, nabijacky a podobne dolezitosti, tak tu vyhru risknem a budem opat marne dufat, ze tentokrat sa mi podari aj vyhrat :D Zuzka Grancová

    0
    0
  6. človek nikdy nevie, kedy môže vyhrať, možno budem mať fajn darček!!!! Dakujem za súťaž a prajem Vám krásne vianoce a mne štastie pri ďalších súťažiach v novom roku. Tomáš Galata

    0
    0
  7. Takyto sympaticky fotoaparat spravi radost kazdemu !

    Aj ja sa pripajam k ostatnym a vsetkym zelam vesele Vianoce a stastny Novy rok !

    0
    0
  8. „Chcem sa zapojiť do súťaže. Bibiána Baranovská.“

    Dnes som si kúpila úžasný MacBook, takže foťák by sa tiež žišiel:-)))))

    0
    0
  9. Peter Kuchar sa tiež zapája do súťaže (ako ten jeden z bratov – Kábel – len sa zapájam a zapájam…). Tatko má zrkadlovku. Synovi by mohlo stačiť na fotenie aj takéto “mydielko”. :-P

    0
    0
  10. S blížícími se svátky bych chtěl popřát všem jablíčkářům, i těm tekutým, ať jim to vyjde tak jak plánovali a ať nepřecenují síly své a itěch jablečných mazlů.

    0
    0
  11. Huraaa opat sutaz, jasne ze sa zapojim, ved ako inak, Macblog.sk citam od jeho uplneho zaciatku a tesim sa z kazdej sutaze a clanku.
    Kazdy den kontrolujem co je nove.
    Len tak dalej.

    0
    0
  12. Aká krásna vianočná súťaž a je úplne zdarma a pre všetkých a tak by to o Vianociach malo byť aby si ľudia navzájom pomáhali a mali sa radi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.