Súťaž s MacBlog.sk #3 – kvalitné obaly LArobe pre MacBook 13″ a 15″

Druhá súťaž o hliníkovú klávesnicu Apple je úspešne za nami, tentokrát sme znova v spolupráci so spoločnosťou Software Partner pripravili pre čitateľov súťaž o 2 kvalitné obaly LArobe Volute pre notebooky Apple MacBook 13″ alebo MacBook Pro 15″ (podľa výberu výhercov), v celkovej hotnote 2000 Sk/66 €.

Obaly pre 13″ MacBook sú veľkosťou kompatibilné aj s najnovšími hliníkovými notebookmi MacBook 13″.

Ochranné polyuretánové púzdro s hrúbkou 5 mm v jedinečnom trendovom dizajne. Vnútorná obruba zaručuje maximálnu ochranu a zabráni neželaným škriabancom na notebooku. Môžete ho nosiť samostatne alebo v taške. LArobe je výrobený z mäkkého tvarovateľného materiálu. LArobe je ideálny štýlový odev pre ochranu MacBooka.

Dvaja výhercovia budú mať okrem veľkosti 13″/15″ na výber z troch farebných variácií:

  • LArobe Volute Black
  • LArobe Volute Sand
  • LArobe Volute Kakee

Princíp súťaže zostáva rovnaký – je jednoduchý a pre súťažiaceho predstavuje minimálnu námahu. Stačí napísať akýkoľvek krátky komentár k tomuto článku s jasne indetifikovateľným pravým celým menom a priezviskom (napr. „Chcem sa zapojiť do súťaže. Peter Novák.“ a pod.), na ktoré bude neskôr výhra zaslaná. Príspevky nespĺňajúce toto kritérium nebudú zobrazené. Z komentárov náhodne vyžrebujeme výhercov, ktorých mená uverejníme na konci súťaže v samostatne publikovanom článku. Prosíme všetkých súťažiacich, aby pravidelne sledovali server MacBlog.sk, výherca je povinný po oznámení výsledku čo v najkratšom čase napísať na sutaz@www.macblog.sk kvôli výberu a doručeniu výhry.

Súťaž samozrejme platí aj pre českých návštevníkov – výhry zasielame v rámci SR a ČR. Súťažiť môžu aj výhercovia z ktorejkoľvek predošlej súťaže.

Súťaž trvá 7 dní, od 27. 10. 2008 do 2. 11. 2008 (vrátane). Podvodníkov, ktorí si oproti férovým návštevníkom zvyšujú šance na výhru odhalíme ľahko, ich komentáre sú povolené, avšak interne v rámci systému diskvalifikované. Neodosielajte komentár viackrát pod tým istým menom, počkajte na povolenie komentára administrátorom (24–48 hodín).

Za poskytnutie výhier do súťaže ďakujeme spoločnosti Software Partner, Apple Premium Reseller.

SWP logo
komentárov
  1. Huraaa, znova sa zapajam, ved kto by nechcel aspon raz za nejaky cas nieco vyhrat, mne sa to este nestalo ale rad sa zapajam a mozno sa mi podari aj niekedy vyhrat. Vdaka za sutaze.

    0
    0
  2. Tieto obaly sa mi velmi pacia jednak po dizajnovej stranke, aj po stranke funkcnosti. Preto sa zapajam do sutaze. Marek Olejár

    0
    0
  3. Vsetky farebne variacie obalov su pekne a uz by pre priatelku vznikol “len” problem vhodneho zladenia s jej odevom :-D
    Robert Rezek

    0
    0
  4. tak keď už budem pokúšať šťastie o obal na mac book, a keď vyhrám prosím si ten vzadu naľavo, šedo čierno biely. Ďakujem a týmto sa prihlasujem do súťaže. Martin Petrík

    0
    0
  5. Pekny pocitac ako je macbook si zasluzi i pekny obal nanho…a tieto su ozaj pekne,rad by som i ja vlastnil taky. Robert Kurucz

    0
    0
  6. Když vyhraju, vrazím peníze ušetřené za stylový obal do upgradu RAMky svého objednaného hliníkového MacBooka :)

    0
    0
  7. tolko komentarov k clanku som tu este nevidel :) vyzera ze komunita rastie… len tak dalej! a len tak skoro mimochodom sa samozrejme zapajam si sutaze tiez

    0
    0
  8. Ahojte. Keďže tu máme ďalšiu súťaž, opäť sa s radosťou zapájam. Kvalitné francúzské obaly LArobe od spoločnosti be.ez vyzerajú nádherne, originálne a nadčasovo. Ale podľa mňa, rada Volute je určená skôr nežnejšiemu pohlaviu :). Pekný večer.

    0
    0
  9. Aj ja by som sa rád zapojil do tejto súťaže, ak vyhrám, tak si budem musieť kupiť ďalší MB…. no nevadí, nejako to už zariadim :-)

    0
    0
  10. Polyuretanove puzdro na notebook by sa mi celkom zislo na moj novy MacBook 13″. Snad to teraz vyjde, ked mi ta klavesnica unikla. :)

    0
    0
  11. Hmm, tak možno sa na mňa usmeje šťastie tentokrát. Inak som Lukáš Orgován a naozaj rád by som vyhrať jedno z tých púzdier.

    0
    0
  12. sice už na macbooka mám neoprenové pouzdro, ale proč to nezkusit. takže se také hlásím a vzývám štěstěnu.

    Č

    0
    0
  13. Za ten môj obal sa pomaly zacinam hanbit preto Vam dakujem ze ste pre mna vymysleli tuto sutaz.

    Zapajam sa do sutaze. :)

    0
    0
  14. Tak aj ja sa chcem zapojit do sutaze :-), pre istotu prilozim zhora okopirovany text :-) Iba meno som nahradil svojim, ak Vam to nebude prekazat :-))))) velmi Vam dakujem a pekny den na Slovensko z Ciech :)

    Chcem sa zapojiť do súťaže. Denis Tomas

    0
    0
  15. Tak vianoce sa blizia a moja apple rodina by si zasluzila nieco pod stromcek, tak sa aj ja rad hlasim do sutaze.
    Vladimir Kocian

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.