MacBlog Podcast #2

Odkazy použité v Podcastu:

802.11n enabler za 2 USD, Beatles na iTS?, Goldtouch ergonomic keyboard, Shorelinecases, yFlicks, Google Dashboard widgets, Switch z PPC na Intel

Dominik Balogh: V najbližších dňoch pridáme pre podcast samostatný RSS feed pre obidva formáty (MP3, M4A).

komentárov
  1. Abych to upřesnil, k dispozici budou dva RSS feedy, které zaregistruju v iTunes Store a buď odsud nebo přes iTS si je přidáš do čtečky.

    0
    0
  2. ahoj,

    sorry, ale tie podcasty su na prd. to sa ten moderator nemoze aspon naucit text? alebo si ho napisat? hmm, eeee, aaa. to mu to ale mysli. taktiez s kvalitou zaznamu by ste mali nieco urobit. to ked natacam s kamerou vo vetre, mam lepsi zvuk. peace

    0
    0
  3. Anonym, že nejde o CD kvalitu je nám jasné. Kvalita ale zodpovedá veľkosti streamovaného audio záznamu a ten by mal mať čo najmenšiu dátovú veľkosť. Kvalita ktorú pri podcaste používame je vhodná pre poslucháča a rovnako je výhodná aj pre hosting a traffic.

    Podcast je audio blog, nie film ani divadelná hra. Učiť sa text naspamäť je v tomto prípade zcestné, možno až kontraproduktívne. To by sme mohli rovno používať software na transformáciu textu do hovorenej reči – robota.

    čo sa týka prevedenia, myslím si, že na amatérsky blog a amatérsky podcast je veľmi dobré. Autor vytvára podcast vo svojom voľnom čase a zadarmo rovnako, ako všetci autori vytvárajú jeho textovú časť. Pochop že niesme televízia ani rádio, takže kvalita je absolútne zodpovedná účelu použitia contentu.

    V každom prípade ďakujeme za pripomienky.

    0
    0
  4. cau,

    ako jasne. mne sa tato stranka paci. ide o to, ze ten podcast je pod jej uroven. ako, nice design, slusne texty a tento podcast? to by som ho radsej nerobil. peaceeeee

    btw. ku kvalite, skus si popocuvat radia cez iTunes alebo postahuj podcasty z music store. to je RYCHLE a KVALITNE.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.