iTunes 7.1.1 a funkčnosť vo Windows XP/Vista

Multimediálny prehrávač iTunes bol v tichosti updatovaný na verziu 7.1.1. Aktualizácia je klasicky dostupná (upozorní na ňu sám program) už od 16. marca, ale keďže táto informácia nebola príliš podstatná, upozorňujeme na iTunes až teraz s malým dodatkom: na Apple.com sa totiž píše, že iTunes nefunguje v 64 bit Windows. Keďže dokument doteraz nebol aktualizovaný, oficiálne nefunguje v 64 bit Window XP/Vista ani táto nová verzia 7.1.1. Systémové požiadavky taktiež vôbec nehovoria kompatibilite s Vistou ani 64 bit XP. Čítateľ Tomáš nám však poslal informáciu, že nemá vo Windows Vista 64 bit s iTunes 7.1.1 žiadne problémy. S manažmentom iPodu by ste teda nemali mať problémy na hocijakom operačnom systéme. V Mac OS X beží samozrejme iTunes bezproblémovo.

komentár
  1. na upresnenie niečo som predsa len našiel .. ukázalo mi itunes že nemám práva na zmenenie library a že ju nemôže uložiť.. to je len drobnosť stačí zmeniť atribúty na hudobnom priečniku vo windows (ktorý neviem prečo je nastavený ako len pre čítanie) a nieje problém..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.