iPhone – odolnosť, videá, vnútro, krabica, fotografie

Odporúčam posledné video. Displej zostáva nepoškodený aj pri úmyselnom rýpaní kľúčom cez jeho povrchovú úpravu.

komentárov
  1. Tak podle obrazku a videa je to fakt bomba, doufejme, ze se toho telefonu dockame i u nas a to co nejdrive. Lidem co porad rikaj, ze neni nicim vyjimecny jen reknu. Razr ve sve dobe byl taky drahy a presto mel o poznani mene funkci nez ostatni a Nokie taky. Takze si rikejte co chcete, ale iPhone bude legenda:))

    0
    0
  2. Jediná věc, která mě teď zajímá, je prodejnost a prozatímní úspěch – nejsou už nějaké informace, ať oficiální, či alespoň dohady? :-)

    0
    0
  3. RAZR byl drahý a měl méně funkcí, ale do dneška se úspěšně prodává – a to i staré verze.
    iPhone bude legenda, stejně jako úspěšný iPod (od první generace).

    Větší množství funkcí neznamená lepší zařízení. Vše záleží na ovládání a zvládnutí použití a využití funkcí v zařízení.

    Už aby se prodával i v Evropě. Odložil bych oblíbený RAZR. :D

    0
    0
  4. Zial, je to klasicky Apple “hura” marketing. Pristroj je predrazeny a chybaju mu “zakladne” funkcie:
    1. Posielanie MMS [wtf?]
    2. Nevie natacat video
    3.Nemoznost pozitia MP3jok ako zvonenie
    4. Nema stereo zvuk cez BT
    5. Bateriu sa neda vymenit [nepotrebujem platit servisu za vymenu]
    Mna osobne touto inou Apple uplne dorazil…

    0
    0
  5. ajFoun: “pristrooj je predrazeny” nu coz, ti co na to nemaji tak breci nad cenou. Nokie sou taky predrazeny sunky hehe. Kdo nema na BMW taky si koupi Skodovku:) Nikdo nikoho nenuti to kupovat. Vsichni delate jako by vam stal nekdo s pistoli u hlavy a nutil vas abyste to koupil.

    “posilani MMS” – nekdo to potrebuje, nekdo ne:)) MMS mi nikdo posilat nebude a jelikoz to ma funkce jake ma, tk to budu posilat lidem do mailu, to je lepsi:)))

    “natacet video” – ano chudi lide si koupi radeji telefon s fotakem a moznosti natecet video:) je to jejich vec, ja mam telefon od volani ne od nataceni videa, od toho je fotak, nebo kamera.

    “Nema stereo zvuk cez BT” – ano to me fakt stve, asi umru

    “Bateriu sa neda vymenit” co dodat? opravdu si myslite ze v dnesni dobe nekomu vydrzi telefon 5let nebo viceaby pocitil nutnost vymeny baterie, nebo ze se delaji baterie spolehlive jak u starych siemensu? myslim ze ne

    Kdyz je to tak spatne jak tvrdite, tak nectete clanky o iPhone a venujte se necemu uzitecnejsimu.)))

    0
    0
  6. kokos, to akoze clovek si kupi iphone preto, aby ho hned rozobral???
    (reagujem na seriu fotiek z prvej linky v clanku…)

    0
    0
  7. Jasně, od toho je konkurence, nabídka mobilů je nepřeberná, každý bude mít to svoje. Teď jen přibylo něco, co jde jiným směrem než ostatní, a svoje zákazníky si najde. U nás klasicky lidi brečí na fórech co vše je na iPhone mizerné, přitom to nikdo neviděl ani přes sklo, natož aby měl nějaké zkušenosti.

    Sám patřím do kategorie mobilních dinosaurů, vyhovoval by mi mobil s B/W displayem a minimem ptákovin (MMS jsem vživotě neposlal, na SMS jsem línej to ťukat a na focení a natáčení jsou přece jiná zařízení).

    Přesto si asi iPhone koupím (pokud nebude mít nějaký zásadní kix), mám rád pěkné věci, opomenuli Applovskou reklamštinu, je na něm vidět, že ho vyvijeli lidé co nadtím přemýšleli. Jasně že většina funkcí je i na jiných strojích (a já jich ani většinu nebudu používat), jen je to dané pěkně dohromady Applovským citem pro uživatele. Nerad používám důmyslné věci, k jejiž ovládání musím nosit v hlavě 20 stránkový manuál.

    A cena? Jasně, za telefon a v našich končinách je to moc, ale tohle přeci není jen telefon (kolik jen stojí 8 GB iPod nebo jiná mp3?). Komu iPhone udělá radost, tak si ho koupí, sám během roku zaplatím větší částky za věci, které mi radost nedělají.

    0
    0
  8. Tak ja mam SmartPhone s takym windowsom a veeela funkciami, no kedykolvek by som ho vymenil za iPhone. iPhone ma uplne vsetko co potrebujem. Jedine co ma na iPhone zarazilo je to, ze do promo videa na apple.com pouzili nejakeho stareho dedka =)

    Inak:
    1. Posielanie MMS [wtf?] – toto som v zivote na SmartPhone nepouzil, jedine mail
    2. Nevie natacat video – este som nevidel mobil, ktory by natocil obstojne video a myslim si, ze este potrva kym bude na toto pouzitelny mobil. Ja na to pouzivam kameru.
    3.Nemoznost pozitia MP3jok ako zvonenie – Hmm, ani na SmartPhone sa neda nastavit MP3 ako zvonenie a nejak som to prezil. To bude tiez asi otazka casu kedy to ohackuju.
    4. Nema stereo zvuk cez BT – Ako iPhone je zatial najlepsi iPod a kedze na iPode mam stale napojene nejake stereo sluchadla, tak toto mi vadit urcite nebude.
    5. Bateriu sa neda vymenit – hmm, ani raz som v ziadnom mobile nemenil bateriu. To asi preto, lebo skor som vymenil mobil ako bateriu.

    0
    0
  9. ti co sa naozaj trocha venuju mobilnej komunikacie, cela tato komunita by poslala komplet iphone niekam do…som tolerantny lebo sa viem vzit do blaznov amigov a maca by som za nic nemenil…no a pokial tunajsi imidz nadsenci iphonu ho budu chciet mat, tak si vlastne kupuju video ipod co vie aj telefonovat a kedy ho podporia a ci vobec tunajsi operators, tot dalsia otazka….

    0
    0
  10. Urcite skoncime u T-Mobile. Cital som rumor, ze u nemcov ich kupuje Vodafone a T-Mobile. Na Slovensku je iba T-Mobile. V pripade, ze ho bude mat iba jeden operator, budu to podla mojho nazoru oni. Dufam vsak, ze nie, pretoze T-Mobile nie je najlepsi, najsposobilejsi ani najvyhodnejsi. Verim v Orange :)

    0
    0
  11. Áha :) Co uz. Pri tej mojej je vsak napisane, ze je to prva certifikovana aplikacia pre iPhone. Okrem toho velmi kvalitna. Tak :)

    0
    0
  12. no a teraz to už len poriešiť s používaním iPhone na slovensku a kupujem ho hneď :) som zvedavý kedy bude prvý hack…

    0
    0
  13. Skoda, ze sa da zatial iPhone pouzivat len v US. Ma trochu zarazilo, ze nemozem pouzit inu SIM kartu ako tu od AT&T. Som myslel, ze tam dam jednuducho krotukolvek simku a vacsina features bude k dispozicii. Takze mi ostava len cakat, kym to pride na SR.
    A to som si myslel, ze moje tazko zarobene dolare v amerike miniem na iPhone. Ja osobne prejdem aj k inemu operatorovi ak to bude nutne. Hlavne ze bude moj:)

    0
    0
  14. Pozrite sa, ked hackli Photoshop CS3 BETA za jeden den od zverejnenia, toto hacknu tiez. Neexistuje ochrana, akou by sa to dalo zabezpecit (okrem HW – ale aj na tu by prisli). Tipujem, ze o taky tyzden uz bude odblokovaci software. Nedavno som hladal nieco take pre Nokie a nasiel som software nielen na Nokie. :D Skoro na vsetky telefony na trhu… Lahke ako facka. Telefonovat sa z neho bude iste dat.

    Anyway, radsej by som ho mal legalny a s komplet sluzbami (lebo tych nie je vela… na kazdej zalezi…).

    0
    0
  15. To Ja: jedná se o rozdílné problémy, je rozdíl hacknout čistě SW řešení a něco, co běží na OS a je vázané na konkrétní HW. Já takovej optimista nejsem.

    Souhlasím s tím legálním zdrojem, není to zrovna levná hračka, tak budu raději, když budu mít full podporu a plně funkční mašinu.

    0
    0
  16. Podla mna a podla roznych hack-tutorialov, ktore citam, to nie je az taky problem. Cisto teoreticky by malo byt vsetko robene cez firmware. Ten dokaze kazdy, kto ma na to prostriedky precitat a potrebne veci v nom prepisat. Potom uz nie je problem vydat aktualizaciu firmware-u s hackom na operatorov. ;-) Presne takto isto to funguje s telefonmi a iPhone nebude vynimkou.

    0
    0
  17. Ja: právě ty prostředky, tzn. nějaký HW + servisní informace od výrobce. Ale iPhone by nebyl první mobil u kterého se narazilo (než se to povedlo tak to trvalo v řádu měsíců) + známe jak je Apple štědrý na informace.
    Vůbec bych se nezlobil za něčí šikovnost v tomto směru, spíš ale upírám zraky kdy Apple oznámí uvolnění podpory Flash + prolomení ochrany massive storage = nahrávání aplikací 3. stran.

    iPhone bude vyjímkou (dočasně): uvnitř použitý OS není Windows Mobile X, který je už řádně očuchaný + skrytá GSM komunikace = spousta bezpečnostních zábran

    Ale uvidíme až ho budeme mít v ruce, hodně se těším na různé hacky, je to zajímavé jako u aTv

    0
    0
  18. Mozno to bude tak, ako hovoris. Uvidime ;-)

    Ja vsak este musim doplnit, ze vzhladom na to, aky je iPhone “revolucny” a celosvetovo znamy, no hackovania sa bude zapajat ovela viac ludi, ako na nejaku Nokiu. :) Podla mna uz teraz rozoberaju HW aj SW a snazia sa hacknut aspon nieco.

    Uvidime. V kazdom pripade obcas na take fora skocim. Pozriet ako ide progress. :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.