Znizili ceny 13.3″ macbookov(pro) – konecne !

Domov Diskusné Fóra Ostatné Znizili ceny 13.3″ macbookov(pro) – konecne !

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Autor
    ViRPo
    Účastník

Takze kedze apple vydal nove macbooky pro, znizili ceny starych (vidiet ze ich chcu popredat …).

Podme si to porovnat:

Stary model:
    2.26ghz
    2gb
    160gb
    9400m
    7h vydrz

Novsi model:
    2.4ghz
    4gb
    250gb
    320m
    10h vydrz

Starsi model – swp 1020,traco 1020, maczone 1030
    Novsi model asi ceny 1199€

Ale to je uz raz tak ten disk je lepsi vacsi a ramka 4gb je jasnacka cize v podstate aj po zlave sa to neoplati kupit ….
    Inak zarazila ma cena v swp 13″ notebooku vyssieho modelu 1 529,00 € (Ako je to mozne ..?)

Co vy na pokles cien ?

zaso
    Účastník

1020 eur je cena velmi dobra, necakal som, ze zhodia az tak vela…teraz lutujem, ze prisli nove mac-ky az teraz, lebo po prazdninach tie stare nebudu za tak dobre ceny. Teda aspon co sa tyka novych kusov. co uz

macblogger
    Účastník

boja sa ze ich uvedie konkurencia skor kedze ma najskor vypredane stare tak zlacneli stare aj oni.

ViRPo
    Účastník

hej, ale povedzme ked chcem photoshop cs5 tak sa uz oplati priplatit … vsak predsa teraz to je tak ze bud biely macbook alebo novy mbp ..

keff
    Účastník

ja bych rekl ze slevy budou zajimave az u vyssich modelu, treba 17″, nejsilnejsi 15″…

keff
    Účastník
    Účastník

Cena je to vyborna hlavne pre toho kto uvažuje nad kupou Macbooku white… Teraz dostane za priplatok 90€ hlinikove telo, podsvietenu klavesnicu, SD/SDHC slot, FW800, infra pre DO…

madaraszko
    Účastník

Co si myslite oplati sa kupit novy 13,3″ mbp zakladny alebo starsi 13,3″ mbp v zakladnej vybave myslite ze stoji zato si priplatit za ten novy?

zaso
    Účastník

ja by som siel do stareho modelu…musis sa rozhodnut podla toho, na co ho budes pouzivat. Ak len ako obycajny pouzivatel, chod do stareho, kup si magic mouse, nejaky obal a si pri cene 1130 eur. Neskor investuj do RAM, SSD a pojdes s dobou…ak nemas hlboko do vrecka a zmieril si sa s cenou noveho modelu, tak nie je o com rozpravat. Tato nova cena stareho modelu je zaujimava pre buducich zaujemcov o Mac White, priplatis 90 eur a mas pro verziu. Je to len na tebe

madaraszko
    Účastník

Kupil som totiz macbook unibody 2,0 pred rokom len chcel by som podsvietenu klavesnicu a slot na sdkarty len sa neviem rozhodnut ci stary alebo novy ci je tam ta grafika az o tolko lepsia. Skuste poradit macbook pouzivam na zakladne veci obcas nejaka praca

ViRPo
    Účastník

to ti staci ten za 1020 ale na tvojom mieste by som nemenil (rozdiel je maly ).

ok idem to noveho: D

zaso
    Účastník

je to stale zdielana grafika, vykonovo o 30percent lepsia ako 9400, ale stale zdielana, tak take drobnosti neries….9400 ti akceleruje HD video…ako obycajny pouzivatel viac chciet nemusis. Hat sa na tom nema vyznam, ci na tejto, ci na tej novej

wlamik
    Účastník

a co by ste poradili ked mam MBP 2,26 s 2GB RAM, ale cchem tam dat 4 GB. No zvazoval som ci uz rovno nevymenit cely MBP. Zalezi samozrejme ako by sa pohybovala cena MBP ktory ma 9 mesiacov

ViRPo
    Účastník

urcite si kupit ramky 4gb 2×2 za 100ecok a si vybaveny inak stratis tak 300 a viac eur …

Inak mne sa pozdava cena ale skrze grafiky potrebujem silny hardware a ta cena … co uz ;)

wlamik
    Účastník

podla mna aj uhol jablcka na druhej je nejaky divny

Účastník

Ja mam tiež MBP 13″ 2.26 kupovany v Juni 2009 a vymena za terajšie aktualizovane modely by mi ani nenapadla… Doplň RAM na 4GB a ideš ďalej…

wlamik
    Účastník

ide o to, ze 4GB RAMky vyjdu nieco cez 100 eur, a ked uz by som si priplatil trocha, tak by som mal aj silnejsi grafiku a troska vacsi disk…, a hlavne raz by zase lepsie predaval.

Inak neviete neitko za kolko teraz idu „ojazdene“ MBP 13″?

ViRPo
    Účastník

wlamik kukni bazar alebo bazos ale viac ako 900 nedostanes zrovna ked novy stoji 1020

zaso
    Účastník

Presne tak Peterson, ja osobne idem do modelu starsieho, no starsieho…2009, je to len prvotny osial majitelov starsich modelov Pro menit, menit, menit…za tolko to nestoji…

ViRPo
    Účastník

Ano, ale kedze SI chcem kupit prvy mbp tak uz budem kupovat novy kedze este nemam ziadny mb a chcem grafikou myslite ze toto moje zmyslanie je dobre ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.