Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Zmiznutie programov v iPhopne 4
- Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 7 mesiacmi od
Karol61.
-
AutorPríspevky
-
1. augusta 2011 o 18:52 #79393
Karol61ÚčastníkNeviete niekto poradiť čo je to za vtip ? Pri bežnom synchronizovaní iMac s iPhone mi zmizlo z iPhone cca 3/4 programov a ostali len tie čo boli pri kúpe ? Má niekto takú skúsenosť ? Poprípade kde je možnosť v budúcnosti spraviť si zálohu tak aby sa to dalo obnoviť. Ale kapacita z pamäte zjavne chýba ako by boli niekde programy skryté.
1. augusta 2011 o 20:50 #276199
murriikÚčastníkčierny humor – http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cern%C3%BD_humor
:D Nie prepáč nemám s tým skúsenosť. Skús nám napísať viac detailov – synchronizuješ to s rovnakým iMacom resp. iTunes účtom, nemáš beta verziu iOS, alebo ja neviem, nemáš ich len na inej ploche? :)
1. augusta 2011 o 21:04 #276201
howoarangÚčastníkno mozno si ich nemal v itunes a pri synchronizacii sa ta mal spytat na ich odstranenie, pripadne zalohovanie do itunes library. alebo mas nastavene uprednostnenie itunes library pred iphonom a pri synchronizacii ti automaticky odstrani z iphonu vsetky aplikacie, co nie su v itunes. mne sa stalo nieco podobne.
2. augusta 2011 o 8:24 #276251sleepwalk3r
Účastníkco znamena ze „ostali len tie čo boli pri kúpe“. Ak si to kupoval od niekoho uz s naisntalovanymi apliakciami tak samozrejme ze sa zmazu ked to das synchronizovat so svojou iTunes kniznicou pretoze nieje autorizovana na ucet cloveka co ti to predaval.
Ak to znamena ze tam ostali len defaultne apliakcie (safari, mail, notes, iPod… a pod) tak sa asi stala nejaka chyba. Jednoducho si znovu postahuj tie apliakcie z iTunes store – ak uz raz boli zaplatene (cez ucet ktory prave pouzivas) tak dalsie stiahnutia su uz zadarmo.2. augusta 2011 o 16:37 #276354
Karol61ÚčastníkZdravím Vás. Ďakujem za postrehy. Skutočnosť je taká , že iPhone bol kupovaný v Orange pred cc 3 týždňami teda nový, OSX SN 10.6.7 je originál kúpený s iMacom. Synchronizáciu som predtým robil viackrát a všetko bolo OK. Len pri tejto synchronizácii mi zobrazilo ikony s aplikáciami, ktoré boli v iPhone po zakúpení. No nevenoval som tomu veľkú pozornosť a dal som synchronizovať a samozrejme sa previedla synchronizácia tak ako mám nastavené teda , že sa má synchronizovať podľa nových vecí v iPhone. Mám to aj v práci na laptope a tam mám Windows XP profesionál s inštalovaným tiež iTunes. Tam mám zobrazené dve okná na pravej strane iPhone s ikonami aplikácií a na ľavej strane zoznam nainštalovaných aplikácií. Ale tú ľavú stranu s inštalovanými aplikáciami čo sa dá voliteľne zaškrtávať, ktoré aplikácie chcem mať v iPhone nie je v iTunes v Macu. Treba to niekde nastaviť aby bolo aj to ľavé okno čo je v iTunes vo Windows aj v MAC-u ?
Možno som to zložito popísal ale hádam sa z toho vymotáte :-)3. augusta 2011 o 13:37 #276475
Karol61Účastníkmiew neviem čo si chcel odkazom povedať ale obal na iPhone mám :-) Ale to si môžeš dovoliť len anonymne lebo v skutočnosti by si mi to ťažko vysvetlil :-) Načo sa pripájaš do debát keď nevieš rozumne pomôcť. Máš prázdniny a nemáš čo robiť ?
3. augusta 2011 o 14:33 #276481
n3lsonÚčastníkporozmyslaj co moze byt zac ten miew..je to spambot…takze zbytocne sa nad tym rozculujes..:D :D :D
3. augusta 2011 o 15:20 #276484
marek.varga.macÚčastníkiPhone synchronizuj len s jednym itunes. preco potrebujes synchronizovat aj tam aj tam?
4. augusta 2011 o 7:29 #276596
Karol61ÚčastníkAhoj Marek. Ďakujem za príspevok. V práci som mal tiež zálohu v laptope ako som písal ale vyplatilo sa po jednej strane nakoľko keď som prišiel do práce dal som iPhone synchronizovať a mám všetko čo som mal. Ešte by som potreboval informáciu ako sa dá spraviť záloha v iTunes alebo, ktorý súbor je dobre si zálohovať. Ďakujem.
4. augusta 2011 o 8:44 #276603sleepwalk3r
Účastníkzaloha iTunes (kniznice) alebo zaloha iPhonu v iTunes ?
Ak zaloha iPhonu tak ta sa ti robi pri kazdej synchronizacii automaticky alebo s da aj vynutit ked kliknes pravym mysitkom na svoj iPhone v bocnej liste a das backup.
Ak zaloha celej iTuens kniznice tak staci niekde odzalohovat cely iTunes priecinok (vo windows sa nachadza defaultne v My Music a v OSX je to v ~/Music)4. augusta 2011 o 19:08 #276667
Karol61ÚčastníkSleepwalk3r ďakujem za radu. Hlavne som potreboval vedieť , ktorý adresár zálohovať v iMac-u
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.