Zdielanie tlacierne z Mac na PC s Win 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Zdielanie tlacierne z Mac na PC s Win 7

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    kubiak54
    Účastník

Zdravim, cely vecer som sa snazil pridat na mojom booku s Win 7 64bit zdielanu tlaciaren ktora je pripojena na iMac cez USB. Konecne sa mi to podarilo cez Bonjour ale teraz ked dam tlacit napr. dokument z wordu tak mi to proste neuroby nic, ani neprida tlacovu ulohu! Preco? Fronta proste ostane prazdna ako na iMacu tak na Win 7. Dakujem

peto01
    Účastník

a ked chcem mať pripojenu tlačiaren na windowse tiež môžem očakavať taketo patálie?

kubiak54
    Účastník

jasne skusal som……Prve som vsetko robil bez bonjoure a nanho som narazil az nakoniec……Dokonca som aj nejake ochranne veci menil podla navodu a nic……nieje nejaky iny software? pripadne ako to spravim? Dakujem.

kubiak54
    Účastník

Ak by mal niekto rovnaky problem, u mna funguje toto:
    Pri pridavani tlaciarne v Bonjoure vyberiete tu na vasom macu ale potom pre Win nevyberiete driver pre nu ale driver ktory sa vola Generic MS Publisher Color Printer….. takto to mne funguje a na imacu dokonca nemusim byt ani v rovnakej pracovnej skupine! :)

igino
    Účastník

Ano, pod Win7 sa pridanie tlaciarne sprava cudne :-) U mna doma som svagrovi pridal na Win7 notas (ACER) pridal moju tlaciaren na Macu na prvy sup (cez Bonjour). Bohuzial na kamaratovom netbooku rovnakej znacky az na stvrty pokus. Presiel som vsetky nastavenia, ktore su na webe doporucovane, no bezuspesne. Tak som po tretom pokuse s nastavovanim a instalaciou stratil nervy a odinstaloval ovladace vratane Bonjour a vypol netbook (trochu nervy). Po naslednom zaponuti som si povedal, ze posledny pokus a z nicoho nic to islo a dokonca bez akychkolvek specialnych nastavovani. Viem, nedava to ziadnu logiku, nie je v tom nic logickeho ani IT-ckarskeho, ale fungovalo to. Okrem spominaneho ovladaca a Bonjour pre Win som absolutne nic ine neinstaloval.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.