Záruka

Domov Diskusné Fóra Ostatné Záruka

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    DavidKordos
    Účastník (Participant)

Neviete ako to je so zárukou na MacBooky u nás? Bol kupovaný na firmu pred vyše rokom cez Alza.sk . Dá sa reklamovať len tam či aj v nejakom inom apple obchode? Resp. dá sa vôbec ešte reklamovať?

iFiko
    Účastník (Participant)

ak bol kupovany na firmu tak sa uz neda reklamovat. inak prvy rok ma medzinarodnu zaruku takze mozes reklamovat kdekolvek, druhy rok len tam kde si ho kupil.

DavidKordos
    Účastník (Participant)

a existuje niečo také, že by mi tam len vymenili bluetooth?

????
    Účastník (Participant)

Samozrejme ze existuje. Ci to ale robi alza, to ti povedia v alze pri uplatneni reklamacie.

Ak si ho kupoval na firmu, priprav sa na moznost, ze uz to mas po zaruke. Firmy maju zaruku len 1 rok, podla obchodneho zakonnoka

DavidKordos
    Účastník (Participant)

Aj keby som to nedal robiť v alze…myslíš, že sa to bude dať spraviť na počkanie? Problém je s ním, že sa mi nechce napojiť na soundbar kdežto iné macbooky na ňom fungujú v pohode….k môjmu ale magic mouse pripojiť dokážem

????
    Účastník (Participant)

pokial bluetooth funguje s magic mouse, silne pochybujem ze ti to vyreklamuju. a s opravou na pockanie nepocitaj, alza nie je servis, ale predajca

este raz, tovar kupovany na firmu sa riadi obchodnym zakonnikom, tvoj macbook uz je po zaruke: http://www.alza.sk/article/884.htm (posledna otazka). plus, obchodny zakonnik nedefinuje ziadnu povinnost predavajuceho opravit tovar do urcitej doby (ziadna moznost domahat sa opravy alebo penazi po uplynuti 30 dni, atd)

obrat sa na autorizovany servis

DavidKordos
    Účastník (Participant)

Toto všetko mi je jasné, dnes som si to overoval aj v alze, že kedy bol vôbec kupovaný. To s tým servisom som skôr myslel v niektom z apple obchodov resp. servisov. Možné, je aj to, že to je len nejaká soft. chyba keďže na všetko ostatné sa pripojí v pohode. Už som myslel, že to je aj chyba toho soundbaru ale potom došli dvaja známi s mac-mi a aj ipadom a tie sa napojili v pohode a fungovali.

shadower
    Účastník (Participant)

ved to zanes do normalneho autorizaku nech sa ti nato pozru a prip spravia cenovu ponuku …naco vymyslas s alzou

DavidKordos
    Účastník (Participant)

hej mám to v pláne…uvidím ako skončím dnes a možno tam fakt len stačí nahrať niečo a za chvíľku to budú mať .

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.