Zamŕzanie a bzučanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Zamŕzanie a bzučanie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    sonjoe
    Účastník

Zdravim..

Mam Macbook Pro 15 ten pred Unibody. Druhe vydanie – vydane v USA. Poslednu dobu mi zacal strasne blbnut. Vlastne zacal zamrzat, ale takym sposobom, ze najprv zvuky sli dalej, myska sa hybala ale nic ine sa nedalo urobit a jedine natvrdo vypnut. Pri zamrznuti sa mi vzdy pri kurzore mysi objavili take sive pasiky pod sebou, asi 7 a potom bum zamrzlo..Vcera mi to uz urobilo asi 5 krat za hodinu, vacsinou vtedy ked som mu dal troska zabrat (PS, Firefox, Chrome, Filezilla, Mail, Adium, Komodo Edit – naraz otvorene)

Minule som uz mal taky problem ze nesiel nabehnut OSX vobec, vtedy som to riesil cez install DVD Disk utility a dal som opravit prava a disk a potom OSX nabehol. Teraz som urobil to iste, zatial nezamrzol od vcera ani raz.

ALE

po vcerajom Repair Disk a Presmisions zacal bzucat..Normalne raz hlasnejsie raz tichse. Take bzucanie, jemne pradenie, niekedy hlasne, ako ked motorke pridavate plyn..Zvuk vychadza z pravej strany z pod klavecnice niekde v okoli entera…Hmmm..Neviem..Bzuci viac ked mi viac pracuje procak

Mam ocakavat nejaky vybuch, alebo mi nieco odite, alebo kde moze byt chyba? Vcera pred zamrzaniem sa mi zvykli aj na obrazovke objavovat rozne obrazce..hmm :(

Mam OSX 10.6.6

Diky za rady :)

raul
    Moderátor

Vyzera to na vadny disk. Verify disk cez install dvd spust.

Ak sa nic neukaze, mozes este spustit hw test, ale miimalne to vyzera na reinstall…

Ps:editovat temu vies – staci kliknut na editovat pri prvom prispevku v teme, ktory si napisal ;)

sonjoe
    Účastník

Diky…No dal som Verify, aj Repair a zatial vyzera vsetko v poriadku..tak uvidim…asi to budem riesit cez reinstall…

eFkoOo
    Účastník

ono toto je presne teoria kurvitok v praxi…teoria hovori, ze kazdy velky vyrobca da do svojho vyrobku suciastku, ktoru najdes len po rozobrati a znovuzlozeni vyrobku tak, ze ti jednoducho ostane navyse a nebudes vediet kam, moze to byt srobik, podlozka, magnet, cievka, tranzistor, hocico. dalej teoria hovori o tom, ze ked uplynie urcita doba od vyroby vyrobky (ci uz zarucna lehota+1 den, pripadne zarucna lehota+1rok) kurvitko sa aktivuje (na dialku alebo jednoducho casom a procesmi) a jednoducho vyradi nejaku podstatnu cast vyrobku z prevadzky. je to znamenie ze uz je na trhu daleko lepsi vyrobok od toho isteho vyrobcu a teda treba vymenit stary za novy, nech su trzby :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.