za 2 dny novy macheist nano

Domov Diskusné Fóra Ostatné za 2 dny novy macheist nano

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 61 až 74 (z celkového počtu 74 )
  • Autor
    babo
    Účastník (Participant)

no ja som to vravel, ze ku koncu to bude pribudat pekelne…. ale tazko povedat, kvoli comu to tak je :) co to ten tweetie tak rozbehol, alebo ci proste len to kopec ludi nechavalo na poslednu chvilku, ked uz si boli kvazi isti, ze ten rapid weaver padne :)

monicqa
    Účastník (Participant)

ja som nad tym tiez rozmyslala, ale podla mna jedno aj druhe :) tym tweetiem sa to rozbehlo, a ked uz nerozhodni videli ze to ide, tak mozno to kupili len kvoli tomu rapidu ked uz bol isty.
    no, a o chvilu tu mame 56789, ani sme nevedeli ako :)

tesim sa na dalsi bundle

babo
    Účastník (Participant)

no bundle nebol zly, mne osobne trebars cover scout 3, RipIt, flows, mozno clips a pri vlekj nude Mokey Island sa za 20$ fakt oplatil…

len fakt tazko povedat, ako sa vlastne tesia chudaci autori. Keby aj dostal niekto 1$ za plikaciu, tak 50k doma nie je uplne zle. AKurat ze za tu cenu im vzniklo obrovsky vela zakaznikov a pre tych treba support a to je drahe…. najlepsie sa ma proste ten reseller a basta :)

monicqa
    Účastník (Participant)

tak asi nebudu vsetci pouzivat uplne vsetko.. a hlavne su to apps ktore nepouzivas kazdy den (okrem clipsu…) a na tej je tiez dobra alternativa – shovebox, ktory ja mam z inej akcie, a ten sa mi paci viac – clips zerie akosi vela ramky.

tak ale mame to za sebou, dakujeme vsetkym zucastnenym :)

babo
    Účastník (Participant)

inak do flows by teda mohli dorobit podporu ssh klucov… a nakoniec sa da pouzit vselico, fakt aj ten rapidweaver sa asi bude dat pouzit ;-)

odklizec
    Účastník (Participant)

Ja myslim, ze to na posledni chvili potlacila vcerejsi zprava na macrumors. To tomu asi dost pomohlo. Ja jinak jeste porad vaham, jestli se mi ho chce koupit neb nebo ani ne ;) RW uz mam par dni a z ostatnich veci mne asi zajima jen MacJournal a Clips. Ale zase nic kvuli ceho bych nedokazal zit? Tak nevim? Kdyby tam byl puvodni (predelany) Monkey Island, nebo Machinarium, to bych mel dilema uz vyresene, ale takhhle?

babo
    Účastník (Participant)

odklizec… k certu aj s prerobenym povodnym Monkey Island :) :) Kvoli tebe som si ho kupil na iPhone :) (som ani nevedel, ze aj na iPhone spravili, som vedel len o WIN a spol a inak aj tam stoji len 8 EUR alebo kolko na steame). A je to aj na tom iPhone uplna bomba, uplne idealna hra pre iPhone. Uz som splnil prvu skusku, porazil som Sword Mastra :) :) Som zvedavy ci srpavia aj druhy diel SE, predsa len LeChuck’s Revenge je uz hodne dlha hra a neviem ci to uz bude ideal pre iPhone (ale zas skratena verzia by mrzela).

Skusal som inak ten 3D len chvilu a nevidim ani tu az tak tragicky, ale naozaj je at to 3D len na horsiu orientaciu a nepomoze to k nicomu. Ale za 20$, preco nie. Navyse som stiahol aj emulator commodore 64 a hral som Maniac Mension, prvu hru v SCUMM engine. Neuveritelne bombova hra na rok 1987. Ach jo, adventury… :)

monicqa
    Účastník (Participant)

ja tomu monkey islandu akosi neviem prist na chut, neviem ani zabit toho prveho kapitana :D
    a ked sa mi nedari, tak ma to ani nebavi :D ale kazdemu podla svojej chuti :)

babo
    Účastník (Participant)

ved tam monicka mas hinty :) :) A daju sa zapnut na najvyssi level, takze ti to radi uplne vsetko (asi, neskusal som) porozpravaj sa so zenou svojou :) :)

treba hodit mentolky do piva, dostanes „fizzy bear“. Podla navodu pouzijes tu sablu s tym pivom a zautocis na LeChucka. Lenze si nesikovna a v intre ti spadne pivo do oceana :)
    Potom povies zene nejake somariny a ona sa tam zacne mykat, az nakoniec spadne lodny stlp a mozes prejst na druhu lod. Musis zase vyrobit fizzy bear, co je narocnejsie (ale pri tom stale dost trapne). Ufiknes z tej rastliny listok, hodis to do toho nizkokalorickeho GROGU (:) :) tieto vtipy su tam ale stale dobre, ci 2D, ci 3D) , co ma tvoja zena na lodi v sude a hodis tam zase mentolky. Namocis tam mec a zautocis na LeChucka… Potom uvidis, zrovna ho teda nezabijes, ale budu sa diat veci a hra sa posunie dalej.
    Toto som zvladol este bez hintov, ale ako vravim, daju sa tam pouzivat a hra ti poradi co prbilizne treba spravit :)
    Kazopadne chytit ta hra aj tak nemusi, ja tiez radsej hram tu prerobenu povodnu verziu na iPhone :)

monicqa
    Účastník (Participant)

ha, tak uz som to konecne presla. ako som mala vediet, ze mam odfiknut z tej rastlinky? lebo tam som sa zasekla. ale toto je uz offtopic od tej temy, takze radsej… :D

odklizec
    Účastník (Participant)

Hned na zacatku treba nekoho zabit? A hinty v adventure? To co je za paskvil? :D Fuj, tak ted jste mne presvedcili, ze i kdybych nano koupil, MI budu vesele ignorovat.

babo
    Účastník (Participant)

tak pozor odklziec, HINTY uz mas aj v tom MOKEY ISLAND Special Edition…. Aj na iPhone, aj na PC… Vsade si ich vsak mozes vypnut, je to jedno kliknutie v options.(iPhone treba spravit shake, hed chces hint). Jo a ziadne zabijanie smozrejme… Ved LecChucka trebalo vzdy nejako premoct… Trebalo na neho dokoncit klasika voodoo recept :) nic co by sa vymykalo preoslym castiam. (BTW som prisioel na to kedy sm rpestal od LucasArts hravat hry, ked presli na comix grafiku, ja som nehraval u zani SAM&MAX)

takze mozno si usetris peniaze aj za to SE na iPhone :) :)

Monika: no ked si tam hodila mentloky, tak pindal GuyBrush ze to nie je ono… tak treba najst co by si tam pridala a nic ine ako rastlina tam uz nebolo… :D :D adventures no :)

ale sme silno OT… na druhej o com uz pisat, vsetko je unlocnkute… asi fakt pomohol macrumours, uz je to nad 70k :) :)

pepa007
    Účastník (Participant)

jasnačka že se to vyplatí nacpat svou aplikaci do macheist bundle. ten support pro několik tisíc nových lidí je sice peklo, ale aspoň to firmy nutí dělat ty aplikace pořádně, aby žádnej support nebyl potřeba (proto nemůže existovat podobnej bundle pro windows :D ).

ale kdybyste to náhodou nevěděli, tak bezkonkurenčně nejlepší formou reklamy je word-of-mouth, neboli doporučení od známýho. takže když máte najednou 20 tisíc nových uživatelů, kterým se ta app líbí, tak je solidní šance, že brzo přibyde dalších tisíc platících (každej po 20 dolarech = slušnej vejvar). jen si vemte, že když někdo chce nějakou app, tak se často přijde zeptat třeba sem na macblog a my mu poradíme to, co sami máme a používáme, protože se nám to osvědčilo.

druhá věc je, že z těch 20 tis. lidí se najde dost, kteří pak zaplatí za upgrade na další major release.

a ještě vypadáte dobře, že jste přispěli na charitu :-) prostě pro všechny strany výhodný

babo
    Účastník (Participant)

no ja neviem Pepo, myslim, ze niekde uz par autorov hovorilo, ze to tak uzasne nie je. Zober si, ze na support ti permanentne chodi minimalne 70% totalnych kravin. Uplne blbi uzivatelia, ktori nevedia sa poriadne ani prihlasit na vlastny pocitac, proste mimoza.A uz len triedid tie veci, to chce kludne dalsieho cloveka najat a nedajboh dvoch… a to mas za rok cely zisk z Bundle v tahu… A tracking a riesenie bugov e nesmierne narocna zalezitost (je fak, ze apliakcie su relativne jednoduche, tak by ich mali davat do Bundle len ked vela bugov nemaju, ale aj tak, treba podporovat viacero verzii OS, nejaky system update moze cokovlek zmenit… no cele zle proste :) ).

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 61 až 74 (z celkového počtu 74 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.