za 2 dny novy macheist nano

Domov Diskusné Fóra Ostatné za 2 dny novy macheist nano

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 74 )
  • Autor
    odklizec
    Účastník (Participant)

Ha ani jsem si nevsiml, ze je ten RapidWeaver locknuty? Ale nikde nevidim, ze za jakych podminek se unlockne? U Monkey Islandu pisou ze pri 50000 zakoupenych nano bundlu. Ale u RW nic takoveho neni?

Jod
    Účastník (Participant)

Kúpené.
    Rozflákať peniaze za alkohol a cigarety to viete, ale 18 babiek za pár zaujímavých programíkov je už na zaváhanie čo? :D

babo
    Účastník (Participant)

Presne, kde vidite, ze ten RapidWeaver je locknuty? Co som uz celkom slepy? Tales of Monkey Island vidim aj ja, ze je po 50 000 predanych balikov :)
    Osobne si to idem kupit, uz len ten RipIt sa mi zide a sam stoji 20 dolcov normalne… Akurat ze mi pakovia v banke menili creditku (starej skoncila platnost) a nova je krasna, cervena, len nefunguje… vraj nie je aktivovana… Ak to nestihnu do konca tyzdna, vazne ma rozculia

odklizec
    Účastník (Participant)

Vsimni si, ze ma na podstavci ikonku zamku, stejne jako Monkey Island. Mozna to je jen chyba grafiky. Ti co uz koupili, by mohli objasnit?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Priamo na ikone rapidu je zamok:)). Tak si myslim ze po unlocknuti Monkey Island pride na rad dalsich niekolko desiatok tisic kupenych nano bundle a az potom sa rapidweaver odomkne

babo
    Účastník (Participant)

hehe, problem mojej slepote nie je moja slepota, ale IE ktory mam v praci… :) Na iPhone uz samozerjme ten zamok vidim :)
    A znamena to jednoznacne ze limit pre Tales of Monkey Island je 50 000 a pre Rapid este nebol ani urceny

odklizec
    Účastník (Participant)

Aha, takze je mozna zbytecne se vubec tesit? Jestli je pro MI limit 50k kousku, tak to se na RW asi ani nedostane. 7 dni je dost kratka doba i na tech 50k. Zrejme je tam ten RW jen na nalakani lidi? V tom baliku by to bylo fakt neskutecne vyhodne.

Jinak pokud nekdo jdete ciste jen po RW, tak jeste porad bezi akce na SmithMicro, kde je RW za $29.99!
    http://shop.smithmicro.com/dr/v2/ec_Main.Entry17c?SID=1839&SP=10034&CID=419526&PID=&PN=1&V1=1619714&CUR=840

Psal jsem o tom pred nedavnem tady:
    https://www.macblog.sk/forum/discussion/13317/rapidweaver-za-2999/#Item_1

monicqa
    Účastník (Participant)

tak este neuplynulo ani 24 hodin a predalo sa uz 12 500 balikov. takze tipujem za minimalne na ten monkey island to bude. ale ak daju velky limit na ten RW, tak to sa uz asi nestihne. ale kto vie :) mozno daju potom len nejaky symbolicky :)

babo
    Účastník (Participant)

MI padne urcite. RW daju potom, podla mna na 100k a aj to kludne moze padnut… Kupujuci budu pribudat ku koncu markantne…

dex
    Účastník (Participant)

babo, aktivuješ si ju prvým výberom aspoň pár € v bankomate. Teda tak to poväčšinou funguje.

babo
    Účastník (Participant)

nie nie, musim ist zas na pobocku. A cez klasicku creditku (s debetnym ramcom) vyberat z bankomatu nie je dobry napad, je to dost drahe. Dufam, ze to neskonci vydajom novej, ktora bude za 2 tyzdne :) :)

inak nakoniec cca 20k balikov predanych za prvy den (ked pocitam kedy bola hore Amerika). Slusne…

dex
    Účastník (Participant)

Umm, fakt je, že toto sa mi osvedčilo pri debetnej platobnej.

monicqa
    Účastník (Participant)

3 nove appky pridane do nanobundle! a uplne free!

http://www.macheist.com/tweetblast

babo
    Účastník (Participant)

3 nove apps, ale twitter account? no zaobidem sa tusim aj bez nich :) Zatial som s RipIt a Cower Scout 3 spokojny (povodne som chcel kupit len RipIt za 20, tak vsetko ostatne je bonus).
    A nakup sa spomalil… mozno je to aj dobre, lebo uz vidim, ako unlocnku Moneky Island a po x rokoch prepadnem hre a budem zabijat spustu casu :) :)

odklizec
    Účastník (Participant)

Trochu odbocim od tematu ;)

babo, ty jsi hral stary Monkey? Ja teda nevim jak ostatni hardcore adventuristi, ale Monkey Island ve 3D nebo Sam&Max mi prijdou jake dost priserne. Teda dejove mozna OK, ale zdaleka se to neblizi originalnim hram. Ja ted vubec nechapu, ci debilni napad to byl, zacit delat klasicke adventury ve 3D? Moneky Island, Simon the Sorcerer, Broken Sword, Indiana Jones… Jakmile to dostalo 3D „kabatek“, hry totalne odesly nekam do haje. A pritom to byly ve sve dobe spicky. Pak prisli tihleti Telltale games a zacali dokonce hry kouskovat jako nejake priblble serialy? No hnus fialovy ;) Mne osobne teda tenhle Monkey Island v nano baliku nechava naprosto chladnym. Co se mi naopak libi, jsou predelavky starych klasik pro iPhone a verim ze iPad. Doufam, ze se objevi i dalsi legendy a ja si je tentokrat i koupim ;)

babo
    Účastník (Participant)

ano, ja som hraval este Maniac Mension, Zac McKracken na Commodore 64 :) :) (to som bol este decko). NIkto som nebol nejaky sialeny gamer, ale sportove hry a Adventury boli vzdy moje (potom snad uz len Age Of Empires II s Conquerors datadiskom a Diablo II).
    Takze hral som aj Monkey of Island I, II, Indiana Jones IV. A preslo ma to este skorej, ako vobec prisli 3D. Takze som ziadnu nehral, ani neskusal. Na Steame som videl ale nejaku specialnu ediciu MI s moznostou prepnut aj sraty dobry 2D a to ma celkom laka, tam radsej tam nechodim :) Vsak mam od tial len dve hry a stejne nie je cas ich hrat.

——-
    Inak som zvedavy, ci sa vobec podari zlomit tych 50k, ale ja myslim, ze 2 dni pred koncom zacne druha vlna. A som rad, ze je vysoka pravdepodobnost, ze ma MI pravdepodobne nechyti :) :) A je dost mozne, ze tam este nieco popridavaju, ak nie priamo, tak minimalne cez twitter (co je nic pre mna, nemam rad twitter ani facebook)

monicqa
    Účastník (Participant)

Monkey Island odomknuty! este 15 000 a bude aj Rapidweaver, kupujte!

eraserv6
    Účastník (Participant)

He co minuta to jeden kupujuci. Pochybujem ze sa to stihne. Teraz som na vazkach kupit alebo este pockat…:))

odklizec
    Účastník (Participant)

Hehe, takze nakonec prehodnotili pocty ;) Pokud se nepletu, MI mel byt odemknuty az pri 50k. RW nemel pocet vybec stanoveny. No jo, tech 50k se nekonec da. Za 3 dny by to melo padnout. Oni ho beztak nakonec odemknou, i kdyby tech 50k nepadlo? Jako vyraz diku vsem kdo koupili ;)

babo
    Účastník (Participant)

Ja najprv pozeram co napisala monika a hovorim si, to nie je mozne, aby uz bolo 50k… a ono ako pise odklizec, prehodnotili pocty :)
    Ten Rapid Waver moze byt motivacia na to, aby 50k padlo, si myslim. Takze ten prekliaty MI mam??? No co uz, uz ho taham :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 74 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.