Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › za 2 dny novy macheist nano
- Toto téma obsahuje 73 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 3 months od
babo.
-
AutorPríspevky
-
28. februára 2010 o 15:00 #67724
odklizec
Účastník (Participant)3. marca 2010 o 8:29 #196697Xorpi
Účastník (Participant)Najlepšia aplikácia z celého MacHeist balíka bola zdarma licencia na – Squeeze – http://latenitesoft.com/squeeze/ . Hodil som celého užívateľa + Aplikácie
FlowFTP vyzerá zaujímavo, CoverScout a Clips. Niekoho môže potešiť RapidWeaver. Inak nič moc.
3. marca 2010 o 8:35 #196698Glog
Účastník (Participant)Squeeze nepracuje tak, ako hovorí. Šetrí miesto, to áno, ale od istého momentu zrazu začne ňou indikované ušetrené miesto „zázračne“ narastať, pričom systém nič také nesignalizuje.
3. marca 2010 o 8:47 #196701piggee
Účastník (Participant)Mne sa z toho ako jedine pozdava CoverScout. To je jedine, co sa z toho da vyuzit..
3. marca 2010 o 8:49 #196703bawy
ModerátorZnova rapid ? kúrnik to si mohli odpustiť a dať tam radšej nejaký virtualizačný nástroj..
3. marca 2010 o 8:57 #196707Xorpi
Účastník (Participant)3. marca 2010 o 11:47 #196728dex
Účastník (Participant)Už je tu a je úplne úžasný! Každá jedna aplikácia stojí za to! Vynikajúco! A práve som súrne potreboval dve najdrahšie z nich, RipIt je paráda a MONKEY ISLAND komplet sága!!! Slintám nad softvérom! :)
3. marca 2010 o 12:23 #196731Vojtin
Účastník (Participant)Hodne slabej nanobundle2, nekupuju, pockam na hlavni balik, ale mam obavu ze to bude stat za prd. Tyhle baliky jsou asi uz jen pro novacky na jabkach.
3. marca 2010 o 12:37 #196732bawy
Moderátorvojtin: súhlasím, ale počkám si na hlavný a budem dúfať..pár vecí by mi bodlo :)
3. marca 2010 o 12:39 #196733monicqa
Účastník (Participant)trosku offtopic, rozmyslam nad tym balikom, ale chcem si overit jednu vec – ako je to s tym paypalom?
zalozim si ucet, pridam tam moju kartu, a ked platim cez paypal (na ktorom nemam nic), tak sa mi to bude stahovat z tej karty – teda z mojho uctu k nej? cize je to v podstate len nejaky medzikrok? lebo preco potom neplati kazdy normalne svojou kartou a pouziva sa paypal?3. marca 2010 o 12:43 #196735bawy
Moderátormôj názor: lebo paypal je univerzálne rozhranie na platbu kartou..predstav si, že si spravíš e-shop a platby by si chcela cez kreditky..jednak by tomu ľudia neverili, a nepisali tam svoje čísla kariet, takže by si nič nepredala, a jednak by si to asi naprogramovať nevedela..ale na implementáciu paypalu sú jednoduché kroky, a je to bezpečné a overené pre konečného usera..
3. marca 2010 o 12:59 #196736monicqa
Účastník (Participant)som si aj myslela ze to bude nieco take. este posledna otazka – ked si kupim nanobundle za 20 dolarov, tak mi to stiahne z uctu k tomu prisluchajucu sumu eur podla akeho kurzu?
3. marca 2010 o 13:07 #196738odklizec
Účastník (Participant)monicqa, podle aktualniho devizoveho kurzu, s jakym pracuje vydavatel karty. Vetsinou najdes aktualni kurz na strankach banky. Jinak PayPal je dobry i na to, ze ti na nej napriklad nekdo posle penize. Ty zustanou na PayPal konte a pak s nima muzes zaplatit aniz by se ti stahovaly penize z karty. Typicky priklad je prodej neceho na ebay. Nekdo ti zaplati a panize ti zustanou na PayPal. Teda pokud si je neprevedes do banky. Ale to bys je pak musela (mela) zase zdanovat ;) Coz v pripade penez, ktere ti prijdou na paypal a odtamtud se s nima i plati (teda bez prevodu do tvoji banky) nemusis. Alespon zatim ne.
3. marca 2010 o 13:07 #196740Glog
Účastník (Participant)Xorpi: Snow Leopard nenarastá, Squeeze sa tvaŕi, že ním ušetreného miesta je viac. ;-) Overené mojím vlastným pohľadom.
3. marca 2010 o 13:10 #196742odklizec
Účastník (Participant)Jinak mi se ten nano bundle celkem pozdava? Jasne ze ne kazdemu budou vyhovovat vsechny aplikace, ale podle mne, jsou tam celkem fajn veci? RapidVeawer je jednoznacne skvely a za ty prachy je to fakt kradez. Sice uz ho pravda mam, ale neni to tak davno co jsem na nej shanel nejakou akci ;) Pro nekoho muze mit tenhle balik cenu i v pripade jen jedne pouzite aplikace?
3. marca 2010 o 13:20 #196743monicqa
Účastník (Participant)odklizec: preto nad nim velmi intenzivne rozmyslat. 20 babiek to je fakt zadarmo. ale pockam si kym sa odomkne ten rapid, lebo ostatne pre mna nema velku cenu..
3. marca 2010 o 13:24 #196745Hurfo
Účastník (Participant)15 ojro za balicek je celkom fajn cena ale len za predpokladu ze tam bude odomknuty RapidWeaver ak nie nejdem do toho. 50 000 len pre hru je dost a na rapd tipujem cca 75 000 balikov a to je extreeeem. Cakam.
3. marca 2010 o 13:31 #196747dex
Účastník (Participant)odklizec:
presne tak. Práve som sa zháňal po Rapidweaveri, no nechcelo sa mi doň toľko investovať kôli v podstate jednej stránke, na kt. ho potrebujem a zrazu – pozri ho! :)A k tomu Monkey Island sága, ktorá podľa mňa patrí k najlepším vôbec…
Úplná dorážka pre mňa je MacJournal, kt. mám veľmi rád a už sa mi ho nechce ďalej používať cracknutý ;)
3. marca 2010 o 13:44 #196748babo
Účastník (Participant)halavna vyhoda paypalu je hlavne, ze ten, komu posielas prachy nedostane cislo tvojej karty v ratane toho security kodu, takze si nemoze nedoveryhodny predajca stiahnut trebars peniaze dvakrat a ani mu nemoze niekto hacknut databazu a zneuzit potom info o kartach… problem nastane az ked niekto hacnke paypal samotny :) :)
3. marca 2010 o 14:19 #196753Xorpi
Účastník (Participant)Pre všetkých, viac paranoidných doporučujem tento diel digitu-
http://www.digit.cz/2010/02/20/digit-43-se-synopsim-o-bezpecnosti-a-platebnich-kartach/:)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.