YouTube

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    matus681
    Účastník (Participant)

Ahojte chcel by som sa len spytat jednu vec. Mam Mac Book pro 13“ a ked chcem pozerat na youtube videa prehrava mi ich iba v 720p. Vacsiu kvalitu nemam na vyber. V nastavniach mam nastavene prehravat vzdy v najlepsej kvalite.

majdy
    Účastník (Participant)

Nepoužívaš plugin youtube5?

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Ahojte, ja mám tiež jednu otázku ohľadne YT – keď mám pustené video a posuvník prekliknem ďalej, video sa mi vždy pauzne, takže musím potom kliknúť aj na PLAY button. Je to dosť otravné a neviem ako sa mi to podarilo. Skúsil som aj vypnúť pluginy (click to flash, youtube5) ale nepomohlo. Nejaké rady? :/

Maťo_11
    Účastník (Participant)

Moja odpoved je pre Vas oboch – prehravate video v Safari cez HTML5.Vtedy je maximalna kvalita 720p a vzdy to zastavi.@P1x3L61 – posuvaj video tak , ze chytis mysou ten ukazovatel casu (tu bodku co sa posuva pod videom) a potiahnes ju na zelane miesto.@matus681 – bohuzial aspon podla mojich skusenosti vyssia kvalita cez HTML5 akcelerovana grafickou kartou momentalne nieje.Ak chces prehravat 1080p,1440p atd. tak jedine cez Chrome a to renderuje cez procesor cize sa bude vyrazne viac ten stroj hriat atd. , video v tychto rozliseniach môze aj sekat v zavislosti na vykone procesoru.

strycek2
    Účastník (Participant)

Maťo_11…ja používam safari a video sledujem 1080p alebo 4K…takže problém v prehliadači by som nevidel

majdy
    Účastník (Participant)

strycek: Maťo píše o html5. Ak prehrávaš cez flash, neni čo riešiť…

matus681
    Účastník (Participant)

A co ja viem ako co prehravam :D:D:D Jednoducho otvorim Safari youtube.com a ficim len v 720p.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Prehravas to v HTML5. Ak chces vyssiu kvalitu nabehni mysou do laveho horneho rohu prehravaneho videa kde sa ti vyroluje menu a odklikni FLASH. Pri flashi si mozes nastavit aj vyssiu kvalitu ak je samozrejme dostupna

Edit : Alebo http://www.youtube.com/html5 a deaktivuj HTML5

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Pripomeniem, že ak budeš prehrávať cez flash, zvýši sa spotreba energie

palo s.
    Účastník (Participant)

A ja pripomeniem, že na starších macoch ide flash oveľa lepšie ako html5. Hovorím o aktuálnom flashi 14.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.