YemuZip

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    dubak
    Účastník

potreboval som zazipovat jeden serial (niekolko casti) tak som si kupil YemuZip z appstore, ale vzdy mi niekde v polke procesu sa to ukoncilo a nedokonceny zip zmizol
    avsak ked som to skusil po neviem kolkykrat tak som zistil, ze z disku mi ubudlo cez 30 gb miesta, cize niekde tie nedokoncene zipy ukladalo
    a ja by som teraz chcel tie nepodarky najst a vymazat ich aby som si uvolnil tych 30 gb, ale ani spotlight neviem podla nazvu „yemuzip“ najst nic ani podla nazvu serialu a ani cleanmymac mi k tomu programu nenasiel viac nez je jeho aplikacia ked som ho chcel odinstalovat
    tak vedel by niekto pomoct, ako mozem tie nepodarene zipove subory najst a premazat ich?

raul
    Moderátor

skus sa pozriet niekde v application support, tam by sa to mohlo ukladat…

Skus este vyhladavanie cez finder a povol si tam aj systemove subory. Nehladaj potom len podla nazvu, ale aj podla koncovky – pracovny nazov si ta app mohla dat iny…

a nakoniec, ako pise aj mrzo restart, resp onyx – clean cache, temp… …
    GL

mrzo
    Účastník

Restartovat Mac si skusal? vacsina temp veci sa pri boote premaze. Je vela moznosti kde by to mohlo byt… Ak to chces skutocne odsledovat kde to uklada stiahni si applikaciu fseventer a skus balenia zopakovat. Cez nu by sa ti to malo bez problemov podarit lokalizovat.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.