WWDC 2014

Domov Diskusné Fóra Ostatné WWDC 2014

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 61 až 71 (z celkového počtu 71 )
  • Autor
    jigga1411
    Účastník

Dizajn aj nove funkcie v Yosemite sa mi zdaju super. Hlavne novy spotlight, safari a volanie/sms. Konecne podpora Airdrop medzi iOS a OSX (to malo byt v momente ako to prislo).

Co sa tyka iOS, v kutiku som cakal poriadny multitasking ako ma Galaxy Note ale bohuzial…

HW som necakal ziadny to si proste nechali na predvianocne obdobie

dfx
    Účastník

Dufam, ze aj zakaznici si nechaju nakupy Apple hardwaru na predvianocne obdobie :D

Okrem Mac Pro sa momentalne nic neoplati kupovat.

P1x3L61
    Účastník

dfx : macbook air?
    Sranda ako všetci pred mesiacom hovorili že teraz sa všetko oplatí kupovať inak by sa čakalo navždy.. prejde jeden mesiac a už sa zhromažďujú názory, že sa neoplatí nič teraz a treba čakať :D
    Hwvr Macbook pro late 2013 objednaný :)

Yosemite sa mi páči a veľmi ma potešilo prepojenie iOS a OS X
    A dúfam že iOS 8 môj 4s nespomalí ešte viac ako 7 :(

dfx
    Účastník

P1x3L61: Macbook Air by mal dostat retina display. Ja by som ho teraz nekupoval. Minimalne by som si pockal na novy Macbook Pro s retinou a potom sa rozhodol, co sa oplati viac.

Kedze mame ocakavat od Applu pre tento rok najlepsie portfolio produktov za poslednych 25 rokov :D

iTuxx
    Moderátor

ja len tolko ku keynote, ze to nebolo fer ako v tabulke porovnavali kolko % iPhonov ma najnovsiu verzii iOS a kolko % android smartov ma najnovsi Android. Mali porovnavat iba nexusy. Ked uz iPhony su od Apple tak ako iOS, tak aj Android od Google mali brat do uvahy iba na nexusoch. To by tie % boli rovnake, ak nie lepsie. Nepoznam nikoho s nexusom, kto ma starsi Android ako najnovsi 4.4.2. Sam som moj Nexus aktualizoval uz par minut po spristupneni.

Lens
    Účastník

Preco by mali porovnavat iba nexusy? To je bordel googlu ze svoj soft dava na kazdu hovadinu. To ako keby adobe bolo zodpovedne za plynulost svojho softu iba na svojom hardweare.
    Btw: pre mna hlaska celeho keynote: We all have those friends with green bubbles.

RonadLee
    Účastník

OS X Yosemite vyzerá skvele, akurát ten dock sa mi moc nepáči, hádam na ňom zapracujú. Nové featur v iOS8 celkom zaujímavé akurát ma sklamali tie widgety, to som nechcel vidieť na iOS.

Na margo Nexusov. Galaxy Nexus z 2011 nedostal najnovší Android, iPhone 4S dostane nový iOS.

EdDy
    Účastník

RonadLee: Podľa mna su tie widgety vymyslene vkusne. Vôbec nezavadzajú, a už aj ke’d ich máš, tak nie niekde na ploche

RonadLee
    Účastník

EdDy: Hej to máš pravdu, je to fakt jednoduché a nemusíš to používať keď nechceš, ale podľa mňa to tam dávať nemali :)

Lens
    Účastník

EdDy: Moj otec ma napr iphone, plnohodnotne ho pouziva ( sms, volania, internet,budik, deezer…) a vobec netusi ze nejake widgety existuju :) Nie ako ked zapnem nejaky nexus a tam sa na mna vyvali 10 polopriesvitnych okien.

EdDy
    Účastník

Lens: jo, presne to som mal na mysli!

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 61 až 71 (z celkového počtu 71 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.