- Toto téma obsahuje 154 odpovedí, 32 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2009 sa blizi
EdDy musis koupit ip3gs
gs ? :D to je ten new ? :D :.. ja sa len pýtam, že ako teraz, či počkať na JB :P
haha zadna revoluce, zadnej netbook, zadnej zbrusu novej iphone, jen zmeny tak jako kazdej rok, staci nehltat kazdou kravinu co nekdo napise nebo vytvori ve fotokramu. jabku zdar!
no ale ako teraz ? pôjde mi ten OS 3.0, alebo si mam počkať na JB ?:P
vojtin:nahodou,ja som celkom spokojny,iphone konecne splna normy vacsiny userov ktori ho zavrhli,konecne sme sa dockali aj snow leoparda,moje ocakvania boli naplnene :)
tak co..ake mate pocity?
preco nedali ten FW uz dnes ?!!!!!! do frasa !!! musim cakat tyzden !!!!!!!!
jedine co ma potesilo, je snow leopard za 29 usd. + nove ceny macbookov. inac talafatky
mayoxy … dali by, keby nebol aj new iP :)
mna potesil new fw a iphone 3gs…copypaste,autofill,tethering,toto mne osobne ohromne chybalo,mms sa dalo nahradit,bt tiez,aj video,ale tethering pokial viem ne :)
Hm v novom safari su taby tak isto jak boli predtym :(
fiiii, ten Safari 4 je faaakt super…
tesi ma…
meee
odpovie mi niekto ?
eddy:urcite cakaj na JB!kebyze das hned new fw,tak mozes cakat a plakat,lebo nebude ani aktivovany,ani unlocknuty,budes tam mat krasne ze emergency call….to da logiku
no ved prave, preto sa chcem ujistiť … a na JB im davam maximalne mesiac :)
Nom,uvidime…ale kazdopadne,na 3G doteraz neni softwarovy unblock,a teda,jailbreak ti nainstaluje apliakcie tretej strany a len umozni stahovat applikacia zo cydie a installeru,on neriesi aktivaciu a unblock…nebol by som az taky optimisticky byt tebou…nom,ale pri najhorsom,snad chlapci od Yessim nesklamu
fuuha to nove safari :( taby mali ostat ako v bete :(
ten snow leopard bude dostupny normalne ako dvd co sa bude dat kupit za tych 29 dolacov alebo aj ako download verzia?
no … ja najdem niekoho, kto to vyskusal na 2G :P a ked nenajdem, riskenm to s JB :)
monicqa>urcite aj ako dvd…pre leopard userov by sa mohlo jednat aj o kvazi software update…