Windows 8

Domov Diskusné Fóra Ostatné Windows 8

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Warhamer
    Účastník

Čauko chalani,
    skúšali ste už Windows 8 ( Beta ) ktorý poskytli 28.2 ?? .. ja som to skúšal priamo z windowsu 7, tam mi hádže chybu ohľadom DLL ..

a skúšal som to aj z DVD a tam mi zas vyhodí že nejaký driver nevie nájsť :D

neviete kde je problem ?

iTuxx
    Moderátor

Svoj ucet si si pred tymi par sekundami za ucelom trollingu vytvoril na nespravnom fore kamarat.

Warhamer
    Účastník

pardon, je tu cenzura a diskutovat možu len členovia registrovany dlhšie ako 5 rokov. Tak pardon za moju otazku, neh vam forum ide dalej, vela štastia ….

iTuxx
    Moderátor

Ja tu ziadnu cenzuru nevidim. Hovorim len, ze si na nespravnom fore, co sa tyka Windowsu, mal si ist na forum zive, tam by ti poradili urcite, ale predtym by ta roztrhali zaziva pretoze nepracujes s origo verziou a riesit nelegalny software je skoro vsade zakazane. Dalsia vec je, ze s takymto pristupom sa k rade nedostanes absolutne nikde: pises bez podrobnosti, ziadne presne chybove hlasky, ziadna zmienka o mediu z ktoreho instalujes. Iba si na Apple fore spomenul ze ti nejde produkt konkurencnej firmy, s ktorou tu tolko ludi samozrejme nepracuje. Z mojho pohladu sa jedna cisto o trolling, nehnevaj sa.

Jozef Remen
    Účastník

Toto je forum pre uzivatelov pocitacov Apple Mac a zariadeni s iOS (iphone, iPad).

Tudiz co sa tyka Windows, tu moc nepochodis. Mac nepouziva Windows, ale OS X.

je to ako pytat sa majitelov BMW, ako sa im soferuje nova Lada.

Uz chapes?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.