Windows 7 cez Boot Camp nefunguje (Lion)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Windows 7 cez Boot Camp nefunguje (Lion)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    eFrankie
    Účastník (Participant)

Zdravím místní, mám problém při instalaci Windows 7 cez Boot Camp 4.0 na Mac OS X Lion, nový iMac. Cez Boot Camp vytvořím novou partition v Mac OS X, následně vložím originál CD Windows 7 Home Premium 64bit (zkoušeno i s 32bit) a Windows 7 nainstaluji. Do této doby jde vše standardně a v pořádku. Poté ale když se vše nainstaluje a já vyberu při bootování iMaca (Alt) disk Windows, tak mi najede úvodní černá obrazovka Windows 7 is Starting a následně padne černá tma a nic se neděje. Následuje tvrdý restart iMaca, protože jiná možnost není. Už jsem projel všechna česká, slovenská i zahraniční fóra, ale nikde nic. Akorát pár indicíí mi napovědělo, že by mohl být problém v novém Boot Campu 4.0, který je v Lionu. Ale starší verzi 3.0 jsem už nikde nenašel a ze starého DVD se Snow Leopardem jsem ho nedostal… Můžete mi někdo poradit, v čem by mohl být asi problém? Ještě podotknu, že Lion i s Windows 7 přes Boot Camp provozuji na svém starém MB White a tam vše funguje bez sebemenších problémů… Děkuji

eFrankie
    Účastník (Participant)

Tento způsob jsem taky už zkoušel, ale i v tomto případě se jaksi nezadařilo…

eFrankie
    Účastník (Participant)

no těch modelů je už tolik, že se v tom nějak nevyznám, ale je to poslední verze 21,5″ Core i5. Co se týká DVD, tak jsem zkoušel oba 32 i 64bit. Je to originál retailová verze česká. Tam bych problém taky nehledal, jelikož na MB White už mi běžela…

eFrankie
    Účastník (Participant)

Ahoj, tak já mám problém vyřešen. Všechno bylo v chybějících ovladačích pro VGA pod Windows 7. Tady je přesně ten problém i s návodem na řešení přímo od Apple, kdyby někdo řešil stejný problém: http://support.apple.com/kb/TS3173

neglosh
    Účastník (Participant)

ja ma presne tvoj problem na mojom MB air nema niekto taky problem tiez, ja bootujem z USB

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.