Windows 7 bez Bootcampu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Windows 7 bez Bootcampu

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    kyro
    Účastník (Participant)

zdravím,
    potřeboval bych radu:
    mám na jednom oddílu snow leopard a na druhém cca (32GB fat32) windowsXP prof. Při instalaci byly problémy s tím že nešel zmenšit základní oddíl s mac os X kvůli vytvoření oddílu pro windows. Dělal jsem přes Bootcamp. Musel se nově nainstalovat Leopard a hned po instalaci přes bootcamp udělat oddíl pro windows. Na dlouho ale šlo to.

No a teď chci vyměnit winXP za Win7. Dělá se to stále přes Bootcamp? když nabootuju instalačku Windows tak mi to ukáže disk s Leopardem a winXP. stačilo by tedy přemazat oddíl s winXP přeformátovat a nainstalovat tam. Nebude problém s přepsáním MBR?

nebo je nutné to stále dělat přes bootcamp? jde mi o to vyhnout se přeinstalaci mac os X, protože běží dobře?
    win 7 budou 64-bit profi originál školní MSDNAA

sry za delší dotaz, chtěl jsem to popsat co nejlíp.

díky

Anonymný
    Neaktívny

Ahoj ,mozes cez bootcamp alebo Parallels5.Dalsie moznosti
    su Vmware alebo Virtual box/ten je zadarmo /.
    Cez bootcamp assistent mozes odstranit sucastnu particiu pre Win a vytvorit novu .
    Nezabudni po instalacii vlozit Snow Leo Dvd na na install driverov a updatovat Bootcamp,
    aj ked neviem ci pri 64bite to je nutne….

Update:No ja som nemal problemy pri vytvarani a odstranovani Bootcamp particie,
    vzdy som ju formatoval pri instale Win ako NTFS.

kyro
    Účastník (Participant)

jj, no jde mi hlavně o to aby šel pak ten oddíl vytvořit. při dělání místa pro XP tam byly problémy které se musely řešit novou instalací mac os x tak nevím jestli není bezpečnější z toho vynechat bootcamp úplně.

kyro
    Účastník (Participant)

takže nainstaloval jsem to úplně bez bootcampu. vše proběhlo v pořádku. Po instalaci stáhnutí aktualizací a instalace bootcamp 3.0 driverů z DVD snow leopard (drivers/apple/bootcamp64.msi – muselo se ve vlastnostech nastavit použití kompatibity se starými win, jinak se instalátor nespustí. ) nakonec aktualizace bootcamp na verzi 3.1. – všechno šlape.

stroj Macbook unibody late 2008

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.