Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Wifi na iPode Touch
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 16 years, 9 months od
G-Missof.
-
AutorPríspevky
-
10. januára 2009 o 22:27 #60612
G-MissofÚčastník (Participant)zdraviiiim, mam taky problem ze ked sa chcem pripojit na moj router „zyxel“, zadam spravne heslo a chcem ist na safari vypise mi, ze nemoze zobrazit stranku, lebo neni pripojeny k internetu… niekde som cital aj take ze v nastaveniach routra je take nieco ze MAC filter, kde sa zada MAC adresa mojho ipodu a uz mi neide net… newiem ci treba este nieco viac spravit lebo ja som len zadal mac adresu a nic viac… stale neide… viete pomoc?
11. januára 2009 o 1:00 #144084
p.e.p.o.Účastník (Participant)ad 1) ten MAC filter nieje nahodou na blokovanie MACoviek?
ad 2) je ten ipod jailbreak-nuty? lebo pri starsich jailbrekoch neslo wifi(teraz neviem v akom je to stave), resp bolo treba upravit konfiguraky, alebo nahrat originalny Firmware11. januára 2009 o 1:21 #144089
raulModerátorZ pravidla su mac filtre na povolenie pristupu – teda, koho mac adresu napises, ten sa moze pripojit, ale v tomto pripade to cisto teoreticky moze byt inak…
G-Missof: nemam skusenosti so zyxelom, ale zaklad je skusit, ci vobec net ide.. Takze sa skus na wifi pripojit ine zariadenie, ci pojde, napr notebook atp…
11. januára 2009 o 1:34 #144092
G-MissofÚčastník (Participant)raul: ja mam router koli netu na normal pc a na notebooku… ide na obidvoch… tak chcem aby islo aj na ipode
p.e.p.o: jj ipod mam jailbreaknuty.. mam firmware 2.2….. povodne som mal 1.1.5 ale ani tam to neslo… inak ipod mam 1. generacie
11. januára 2009 o 1:39 #144093
p.e.p.o.Účastník (Participant)u tych starsich verzii 1.1.4, 1.1.5 bol s tym problem a upravovalo sa to priamo v Touch-i v jednom XML konfiguraku(bol aj navod niekde na nete). u verzie 2.2 neviem ci tu chybu opravili alebo nie. ak mas cas a vsetky zalohy tak skus obnovit original FW a potom budes vediet ci chyba je v ZyXeli alebo v iPode.
inak skus pred tou zmenou FW vytvorit na NTB WIFI siet, nazdielaj si tam net a skus sa iPodom na nu pripojit.
11. januára 2009 o 1:45 #144094
G-MissofÚčastník (Participant)co som mal vtedy tu 1.1.5 to bola oficialna verzia…. len toto teraz uz nemam
11. januára 2009 o 2:31 #144097
p.e.p.o.Účastník (Participant)mozno nejaku 1.1.4 mam niekde na disku, ale ak sa nemylim tak iTunes to vie spravit. je to nejako „recovery to factory settings“. potom si itunes stiahne z webu aktualnu verziu firmwaru.
alebo klik sem http://www.google.sk/search?source=ig&hl=sk&rlz=&q=ipod+touch+download+firmware&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=lr%3D a napr hned prvy odkaz. potom si vyberies uz len verziu stiahnes a cez iTunes obnovis. pri obnove drz SHIFT a klikni na dane tlacitko(„recovery …“) v iTunes a vyskoci ti okno na vyber FW
11. januára 2009 o 12:02 #144111
G-MissofÚčastník (Participant)ok skusim to
11. januára 2009 o 12:04 #144112
G-MissofÚčastník (Participant)ale pred tym sa este skusim pripojit niekde inkde ci to pojde
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.