Video

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Man
    Účastník (Participant)

Ahoj,
    nepoznáte niaku aplikáciu ktorá dokáže nahrávať video???Mám iPhone 3G a skúšal som ividcamera a to seka.Kto má stim skúsenosti s niakou dobrou app ktorá neseka a dokáže nahrávať video nech napíše dik .

igino
    Účastník (Participant)

No, ak mas „iba“ 3G, tak sa obavam, ze rozumnu aplikaciu nenajdes. Pri parametroch snimaca a hlavne procesora najdes rozne aplikacie, avsak takmer na kazdej ti to pojde pri max 5snim./sec. Ak nahodou niektora bude slubovat viac, tak pozri ci nie je urcena primarne pre 3GS. Alebo moze robit viac snimok/sec. ale pri zufalom rozliseni.
    Trosku mimo: osobne nevyuzivam foto a video v mobilnych zariadeniach, pretoze nepoznam vyrobcu optiky, ktory by dokazal vyrobit objektiv s priemerom 4mm v aspom dobrej kvalite. Rovnaky nazor mam na natacanie videa fotakom a robenie fotiek kamerou (aj keby bola Full HD).

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Qik VideoCamera http://tinyurl.com/y89bglo

7 FPS @352×288
    Vraj momentalne to najlepsie dostupne riesenie ale odskusane to nemam

Man
    Účastník (Participant)

dakujem

emce2
    Účastník (Participant)

neviete niekto ako pridam do i-phonu video lebo sa mi to neda uz to skusam treti den…vdaka

igino
    Účastník (Participant)

emce2: jednoducho :D
    Hlavne napis, ake video. Ide o to, ze iPhone podporuje „nejaky“ konkretny format video suborov. Ak tam chces supnut film z DVD-cka, tak pouzi Handbrake. Je free a je aj pod MacOS aj pod Win. Priamo v nom je nastavenie vhodne pre iPod a iPhone (ja trosku zvacsujem rozlisenie vo ci povodnemu nastaveniu). Ak si tam chces nahadzat nejake videa ako si zvyknu mladi ludia posielat z telefonu do telefonu, tak to budes musiet s najvacsou pravdepodobnostou skonvertovat tiez.

EDIT: emce2: staci ked das otazku do jedneho vlakna. :D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.