Upgradol niekto z vas iPad 2 na iOS 8.4 ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Upgradol niekto z vas iPad 2 na iOS 8.4 ?

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years od Hurfo.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    -iMa-
    Účastník (Participant)

Chcel by som vediet ako bezi ios 8.4 na iPade 2. Mam na nom prave iOS 5.0.1 a trochu ma to stve , ze malo aplikacii je prisposobeny ta ten starsi iOS a chcem vediet , ci novy iOS nespomaly iPad uplne. Pokusal som sa upgradnut cez iTunes pomocou IPSW a dat tam ios 7 napr. ale neustale ukazovalo chybu 3196 na vsetkych 3 PC ktore mame doma. Taktiez som sa snazil ulozit SSH ale neslo to.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Update ti pôjde len na iOS, ktorý Apple podpisuje. Áno, v súčasnosti je ním 8.4.

-iMa-
    Účastník (Participant)

Viem , preto sa pytam aky je performance iPadu 2 s najnovsim iOS.

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Bude to značne spomalené oproti 5-ke. Pozri si videá na YT a sám zhodnoť, či sa s tým zmieriš. Tu ti jeden povie, že je to pomalé, že to seká a druhý zase, že je to v pohode.

joer
    Účastník (Participant)

Mam iPad2 64 gb na nom 8.4 jailbrek. Da sa s tym žiť, niečo seká, niečo nie, videa idu v pohode, niektoré aplikácie sa otvárajú dlhsie, sem tam to vytuhne ale moze to byt tym jailbrekom. Ale ako vravim, da sa s tým žiť, nie je to nič strašné.

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ja za seba poviem ze ak nemas tragicky problem s aplikaciami tak nemen. Resp ak vyzaduje iOS 6 ako minimum da sa najst navod ako sa z 8.4 vratit na 6.1.3 na iPhone4 a amal by byt podporovany aj iPad 2.
    Za seba musim povedat ze to je otras ako to cele laguje a seka. Ano da sa pouzivat ale na rychly system zabudni. Skor to pripomina android na 30€ tablete.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.