Tiger 10.4.11 – sekanie videa a flash na internete

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Tiger 10.4.11 – sekanie videa a flash na internete

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    framil
    Účastník (Participant)

Mam PowerMac G4 733 Mhz, 1.25 RAM, 40GB Disk a 64MB NVIDIA. Preco mi seka video z internetu? Mam najnovsi Flash Player 10. Uz som aj preinstaloval cely system, nesekalo, no po natiahnuti vsetkych aktualizacii znova seka….Pritom min. poziadavky su: procesor 500 Mhz, RAM 128MB…

Pomôžte prosím…

XcoRpi
    Účastník (Participant)

Skús Clicktoflash pre Safari/Webkit:

http://rentzsch.github.com/clicktoflash/

Pri youtube má tú výhodu, že video rovno spracováva a prehráva v H.264 formáte, ktorý je omnoho viac optimalizovaný na Macu a využíva ho QT X. Okrem iného majú všetky videá sexy QT-X OS X like ovládacie prvky, ktoré sa i automaticky skrývajú, takže nič neruší a nezavadzia.

„The advantages of ClickToFlash are numerous. Since Flash isn’t loaded until you specifically ask for it, your CPU usage will stay at normal levels when browsing the web“

„ClickToFlash supports viewing all those ADORABLE meowing cat videos, annoying dog videos, and hilarious rickrolls from YouTube without using Flash at all! That’s because YouTube also offers H.264 videos, which are used when viewing YouTube on the iPhone. With ClickToFlash, you get access to those same, higher quality videos.“

Okrem tejto utility by som poradil stiahnuť úplne najnovšiu beta verziu Flasha, a webkitu – http://webkit.org/ a nahradiť ho za Safari :)

Príp. upgradovať na novší Mac OS X Leopard :)

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Leopard na G4@733Mhz ??? No to by som skor neodporucal. Na G5@1.4Ghz to uz slapalo dost na hranici moznosti.

Tiger je na taky komp uplne postacujuci. Problem je v tom ze flash nikdy nebol nejak uzasne optimalizovany pre mac. Aj na novych masinach sa CPU poriadne zapoti pri prehravani videa z youtube.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.