TextEditor

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software TextEditor

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    mcmatej
    Účastník (Participant)

Caute partia,

mam otazku, ked zmenim vascie mnozstvo textu v ftp prepisanim .html suboru v textovom editore tak mi zmeni celkovy programovy kod stránky – teda hlavne grafiku (robil som to cez filezillu) mate niekto napad ako sa tomu vyhnut? Dakujem za odpovede. :)

renad
    Účastník (Participant)
    ivaiva
    Účastník (Participant)

Skús napísať čo si v html menil. Texteditor ani Filezilla s tým nebudú mať asi nič spoločné. Ak ti nesedí grafika pozri aj css ak sa používa.

mcmatej
    Účastník (Participant)

Islo o listu kontaktu na webovej stranke. Ale nemenil som konkretne listu ani text „KONTAKT“ ale iba jeho obsah odstranil som adresy a pridal telefonne cisla…iba text nic viac :/

ivaiva
    Účastník (Participant)

Pozri či si nevymazal aj časť kódu.
    Poznáš html alebo si len tak upravoval ?
    Skús si skontrolovať správnosť kódu : http://validator.w3.org/
    Hlavne pozor aby si nemazal niečo takéto : <...> alebo

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

editor s tym nic nema, ako tu bolo pisane, ak sa nevyznas v HTML, zmazal si nieco, co si nemal, alebo CSS rata len s urcitym mnozstvom textu a pri vacsom mnozstve to rozhadze.

Mozes hodit odkaz, kde mas ten web? Kuknem sa ti na to.

mcmatej
    Účastník (Participant)

Dakujem za odpovede, uz sa mi na to kuka jeden programator.. no pravdou je ze je to mimo „moju ligu“ ale rad sa ucim a skusam nove veci a tak to potom dopada :D nuz ale co uz uceny z neba nepadol.. vymazal som toho prilis vela a tym sa zmenila grafika. (to mi bolo povedane- no mozno ma chcel len usetrit :D)

raul
    Moderátor

1. zaloha
    2. experiment
    3. :-)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.