Tethering na OS 3.1 vs. CZ O2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Tethering na OS 3.1 vs. CZ O2

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    krtko.
    Účastník (Participant)

Ahoj, funguje vam niekomu po update tethering u O2? Uz som skusal aj vyresetovat sietove nastavenia a ponahravat tam nanovo profil z help.benm.net a aj ten co som raz dostal od chlapika z O2. Medzi aktivnymi profilmi to vidim, aj nastavene APN na internet, ale chyba mi tam moznost zapnut tethering.

Dik

herczegh
    Účastník (Participant)

S O2 nemám skúsenosti,ale v Orange mám ja, a funguje vynikajúco

krtko.
    Účastník (Participant)

No ja pouzivam iba firemny pausal a urcite sa mi nechce len koli tetheringu davat ineho operatora :) Ale z tych kyslikarov ma uz asi raz … Nechapem preco doteraz nemaju nejaky normalny profil pre tethering cez iTunes.

Tommy_Verceti
    Moderátor

ja som mal podobný problém s vodafone CZ, tiež tam zmizla možnosť tetheringu ale musím pochváliť reagovali promptne.. o deň po mojom telefonáte mi už itunes ponúkal carrier update a už to šlo.. a to mám obyčajnú kartu na kredit žiaden paušál :)

krtko.
    Účastník (Participant)

No bohuzial „kyslickari“ doteraz nedokazali vytvorit carrier config, ktory by bol ponukany cez iTunes.

myklcz
    Účastník (Participant)

Ahoj, OS 3.1 blokuje vsechny ipcc i mobileconf profily, pokud nejsou podepsany od Apple. Nejedna se o klasicky digitalni podpis, ale o nejaky retezec v .plist souborech. Takze pokud jsi upgradoval na 3.1, nezbyva nez cekat, dokud (jestli) O2 nevyda ofic. carrier update pres iTunes, nebo pockat, nez se prijde na to, co je potreba do ipcc dopsat, aby to zase funglovalo jako pred tim. Zaroven upozornuju, ze downgrade na 3.0.x po nainstalovani 3.1 neni mozny a dokonce to vypada, ze ani JB nebude mozny bez zadani vsech ECID, iBEC a iBSS kodu :( Nechame se prekvapit…

krtko.
    Účastník (Participant)

No ja ani nechcem robit downgrade. Ja chcem aby si to porisili ludia z O2. No uvidim. Zajtra skusim nieco pozistovat. A dik za info o tych podpisoch pre tie ipcc.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.