- Toto téma obsahuje 34 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Tethered jailbreak 4.3.5
alebo vrátenie kúpnej ceny
Aha dik za info :)
A bude im stacit povedat, ze ho nejde zapnut ?
a neskusal si ho dat este raz do DFU modu bez pripojenia na PC?….mne to raz po jailbreaku spravilo tiez a dal som ho este raz do DFU,potom som ho pripojil k iMacu a iTunes ho uz videl.Spravil som cisty restore cez iTunes no a iPhone fachcil.Vyskusaj este pred tym ako ho zanesies do servisu.
Teraz mam Linux este reinstalnem na Windows a nainstalujem iTunes a skusim potom lebo na Linuxe sa nestalo nic.
co tak skusit vytvorit novu particiu? hadam vies co je particia, ked mas linux :-D. a aky mas linux?
Kubuntu – pocul som, ze Ubuntu je dobry pre zaciatocnikov a KDE rozhranie je (na môj vkus) podstatne krajsie ako GNOME. Pri instalacii som si nechal aj particiu pre Win, ale minule, ked som mal Linux a potom instaloval Win, tak sa mi hned bootol Win. Na disku som nemal ani subor boot.ini a boot.ini sa mi nezobrazoval ani v msconfig-u. Nevies mi poradit ako teraz spravit dualboot ?
Nainstaloval som Win a potom iTunes ale ani tak ho to vôbec „nezobralo“.
a skusal si ho dat do DFU modu?
jj aj ked bol odpojeny aj ked bol pripojeny drzal som aj home+power aj minutu (pripojeny aj nepripojeny) tiez nic …
home+power je iba restart,tu mas navod na DFU
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=112&t=8207
ja viem ale hovorim, ze som ho dal AJ do DFU AJ som drzal HOME+POWER asi si ma nepochopil :)
@P4r4doX = aky mas e-mail? poradim Ti ohladom linuxu
EDIT: podla mojho vkusu je GNOME jednoduchsie a rychlejsie. teraz pouzivam Gnome Shell/Gnome3.
Ale teraz mam uz len Win+volnu particiu na Linux
EDIT : vsimol som si v Tvojom profile kontakt na Skype, tak ti napisem tam
Takze iPod som reklamoval v C.C.C. – (som s nimi maximalne spokojny) reklamaciu mi uznali, za 4 dni bol opraveny a zajtra mi pride UPC-ckom
Uz mi prisiel, vymenili mi ho za novy kus :D a s firmwarom 4.3.3 – uz mam aj JB :D