Tethered jailbreak 4.3.5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Tethered jailbreak 4.3.5

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 35 )
  • Autor
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

Spravil som Beta JB, uz sa mi bootol. Ale Cydia bola len biela a ked som ju otvoril, hned sa zavrela. Otvoril som Redsn0w a dal „Just boot tethered right now“ hodil som ho do DFUcka. Zacal sa proces ale iPod sa zapol normalne. Tak som to isiel spravit znova. Hodil som ho do dfucka (vypol som ho, drzal home+power, kym nezmizlo jablko a potom som asi 20 sekund drzal home). Pripojil som ho k PC ale PC mi ho nerozpoznalo (ani iTunes). Ked som isiel dat „Just boot tethered right now“ v Redsn0we, tak mi napisalo, ze nieje v DFU. A iPod ma ciernu obrazovku a nejde s nim robit nic (drzal som power, power+home aj 20-30sek.).Neviete mi poradit ?
    A este jedna otazka neviete, ci by mi ho vymenili, keby som ho dal reklamovat ? Vopred dakujem za kazdu odpoved :)

Kub1k
    Účastník (Participant)

nakolko JB v iPad/iPhone je porusenie zmluvnych podmienok tak na reklamaciu zabudni. sance asi rovnake ako keby si ho oblial vodou.

v prvom rade by som skusil nahodit naspat official 4.3.5 bez JB a potom to skusil zlomit este raz, mozno sa ti to len seklo v procese a druhy krat to vyjde. ja som jeden iPhone daval tusim 2-3x kym to vyslo ako malo.

decer07
    Účastník (Participant)

kub1k vsetko zavisi od predavajuceho. Ja som sa nato pytal v istore v KE a povedali mi ze oni s tym problem nemaju, ze zreklamuju aj s JB.

Kub1k
    Účastník (Participant)

@decer07: tak to je potom fajn, kamarat bol niekde reklamovat iPhone (nepamatam sa ci u operatora alebo u predajcu) a ked uvideli Cydiu tak sa s nim prakticky prestali bavit.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Ale ja ked ten iPod pripojim k PC, tak mi ani nanapise, ze som ho pripojil (ani zvuk pripojenia) – (chyba asi nebude v PC, lebo som akurat reinstalnul Win a nepomohlo ani to). iPod ma ciernu obrazovku, ako keby bol vypnuty. Aj ked dzim POWER+HOME (aj pol minuty), tak nic. Ked ho pripojim k nabijacke taktiez nic.

BTW : keby som ho dal reklamovat, tak by si mohli mysliet, ze je to napr. HW problem (nejde ho zapnut)

JFK.
    Účastník (Participant)

ale to nie je HW problém..

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Ale oni nato nepridu, lebo ked ho pripojis k PC, tak sa nic nestane ani v iTunes ho to nezoberie a zapnut ho nejde.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

teraz k teme :) neviete mi poradit ? nejde ho zapnut a PC ho nerozpozna

Drevoplech
    Účastník (Participant)

– Skus si stiahnut aplikaciu TinyUmbrella ci ho najde…
    – skus drzat on/off button fakt dlho (aj minutu)
    – skus ho zapojit na komp kym drzis home button a drzat home button este aspon 20 sekund po zapojeni
    – skus odpojit baterku, znovu zapojit a potom pripojit na komp alebo nabijacku

P4r4doX
    Účastník (Participant)

-TinyUmbrella ho nenasla (ani ked som ho pripojil so stlacenym HOME)
    -drzal som aj minutu a nic
    -nepomohlo
    -odpajat baterku si netrufam (nakolko by som musel rozobrat iPod)

PS : Ked mi iPod naposledy siel, tak som ho mal odpojeny od PC, vypol som ho, zapol drzanim HOME+POWER nabehlo Jablcko, pockal som, kym zmizne (ostala cierna obrazovka tj. by to malo byt DFU) a drzal som home asi 30 sek. potom som ho pripojil a isiel dat „Just boot tethered right now“ v Redsn0we ale na kroku, kde som ho mal dat do DFUcka mi napisalo, ze v DFU nieje. Odvtedy mam ciernu obrazovku a nic nejde …

Drevoplech
    Účastník (Participant)

ok… ked si ho netrufas rozoberat, tak si ho daj do sufliku. Tam sa mu nic nestane :) Vsak normalne odskrutkuj dve skrutky, vysun zadny kryt a si pri baterke. Nic na to naozaj nie je…

Mozes ho este vyskusat nechat na nabijacke zopar hodin (cez sietovu nabijaku, nie cez pocitac). A po par hodinach ho napoj na komp, ci sa nezobudi.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

ale ja mam iPod Touch nie iPhone. Na iPode by som musel teplovzdusnou pistolou roztavit lepidlo na okrajoch, niecim to vypacit a odpajkovat baterku … to ho dam radsej reklamovat. Ale naposledy, ked este isiel, tak mal 3 stvrtiny baterky. Este ho teda skusim dat na nabijacku.

BTW : Nevies, ci by mi ho reklamovali (tu chybu kludne nemusi spôsobovat JB)

Drevoplech
    Účastník (Participant)

ked nepojde stale zapnut, tak ho kludne reklamuj…. za prve, nemas co stratit a za druhe na JB nemaju ako prist ak ho nezapnu. Hlavne im o JB nehovor.

Ak ho nahodou v servise nejakym sposobom zapnu a pridu na to, ze je tam JB, tak ti ho vratia a ty mozes pracovat dalej na downgrade firmwaru. Popripade mozes od nich skusit zistit ako sa im ho podarilo zapnut a podelit sa o skusenost s ostatnymi na fore :)

P4r4doX
    Účastník (Participant)

OK. Dakujem za Tvoju pomoc a cas. Som rad, ze este existuju ludia,ktori vedia zadarmo poradit. Este raz diki :)

EDIT : Nevies mi poradit niejaky servis. Momentalne uvazujem nad http://www.ccc.sk, kedze je kupovany v USA a oni vybavuju aj medzinarodnu zaruku.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

prepac, ale to naozaj neviem… este som nikdy nic nereklamoval. Mne sa veci nejako nekazia. A ked, tak az po zaruke a potom si to opravim sam :)

Drzim palce

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Nechal som ho celu noc na nabijacke a vsetko zopakoval ale nic. Takze ostava len reklamacia. Mam im iba povedat, ze nejde zapnut, alebo si mam aj daco vymysliet ? :) (napr., ze sa mi predtym sam od seba vypinal a teraz ho nejde zapnut alebo take nieco, alebo ze nejde po restore )

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Neviete, ci mi ho vymenia alebo opravia ?

ericek.111
    Účastník (Participant)

ak je to sw chyba a neda sa nastartovat inak ako cez restore, ano, ak je to hw chyba, ano.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Nevies, ci by mi nahodou radsej nevratili peniaze ? :) Asi iba novy kus, ci ?

A mam im povadat, ze iba nejde zapnut ?

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Zaruka funguje tak, ze sa ti ho pokusia opravit… pravdepodobne vymenia systemovu dosku, mozno iba baterku. Ak sa ti tato zavada zopakuje tri krat, tak mas narok na vymenu zariadenia kus za kus. Nezalezi na tom co pri kazdej reklamacii vymienali. Smerodatne je ako sa prejavovala zavada. Cize treti krat uz ho opravovat nebudu, ale daju ti novy.

Ak bude zavada zakazdym ina, tak ti daju novy kus az pri stvrtej reklamacii.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 35 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.