Tech tool pro 5.0.6 a error

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Tech tool pro 5.0.6 a error

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    shaddie
    Účastník (Participant)

Ahoj,

potrebujem si do macbook pro 13′ 2010 dat win, ale pretym potrebujem defragmentovat disk, tu nastava mensi problem. Spravila som bootable DVD s techtool pro (moze byt chyba aj tu?) a spustila… Par minut sa to tvarilo ze t neico robi a potom mi vyhodilo okno z 5 jazykoch ze mam restartovat…a to sa mi stalo uz 5x(skusala som boot s alt aj C)… Naviac ked sa dostanem do systemu, ukazuje mi chybu a ze mam shut down. A ked sputim boot camp, tak mi to multilingvisticke okno vyhodi znovu.
    Ak je to nejaka trivialna vec, tak sa ospravedlnujem, ale neviem najst nijake navody aby som to fixla.

Vdaka

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

ak myslis nieco taketo: http://i.imgur.com/ESapJ.jpg
    tak to je tzv. „kernel panic“ a je to zavazny problem so softwarom alebo dokonca aj s hardwarom
    riesenie nebyva jednoduche lebo treba najskor prist na to co kernel panic sposobuje.
    Idealne je skusit bootovat do „verbose“ modu kde mozu byt nejake uzitocne hlasky pred tym nez sa to zasa zosype..

raul
    Moderátor

Skus na defrag idefrag.

shaddie
    Účastník (Participant)

ale kernel panic po opatovnom restarte zmizne, avsak techtool ho s kazdym pokusom znovu „prebudi“

raul
    Moderátor

Takze robi neplechu ten techtool. Skus bud znovu vytvorit dvd, alebo mas smolu a nieco sa tam kasle.

V takom pripade skus na defragmentaciu pouzit idefrag (funguje aj on-the-fly, teda bez dvd ci cd), alebo zaloha a reinstal systemu.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.