sychronizacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software sychronizacia

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    vajdy
    Účastník (Participant)

zdavim
    neviete mi pomoct ako prenesiem svoj tel zoznam zo sonyericsson k530 do imacu??

gs_peter
    Účastník (Participant)

a skusal si iSync?

akoze najdes cez BlueTooth, zapnes iSync a tam si to das synchronizovat, vyhukne na teba moznost, ze kopirovat kontakty z mobilu do iMac-ku a naopak…

renad
    Účastník (Participant)

tak, tak. Len opatrne so zadávaním „čo poslať – kam poslať“.
    Ja som synkovi chcel predviesť synchro cez iSync – a podarilo sa mi kompletne vymazať jeho telefónny zoznam.
    Odvtedy si to robí sám.

vajdy
    Účastník (Participant)

no hej ale k530 neni podporovana isync :(

gs_peter
    Účastník (Participant)

tak to je fakt, treba byt opatrny, ale mna sa to vzdy spytalo, ci chcem kontakty doplnit jednym alebo druhym smerom…

ale ako pise renad, opatrnosti nikdy nie je dost…

tak to sa mi tazko tomu veri…

pretoze synchronizacia ficala na K700i, K550i a v pohode aj na K800i, otestovane…
    a naviac, priatelka mam ten mobil a ked sme to parovali, tak to vybaflo nejaku moznost synchronizacie adries a tak, takze asi tomu prilis neverim…

ale pre istotu to este zkontrolujem, ale musim mat nablizsku priatelku :-)

vajdy
    Účastník (Participant)

hehe ale ked mne to nejde vobec cez isync tak s tym asi nic nepodrbem :D

gs_peter
    Účastník (Participant)

a parujes to normalne cez ikonku BlueTooth???

pretoze pokial viem, tak kazdy Ericsson chce okrem synchronizacie adries aj fungovat sťa by modem a aj ako ovladacka na Apple, tym som tiez presiel, takze su to overene veci…

vajdy
    Účastník (Participant)

skusal som najprv rovno cez isync a potom aj cez ikonu a stale to chce byt len ako modem

renad
    Účastník (Participant)

No u nás to fungovalo na: W800i, K800i a pre skúšku to ešte opáčim na svojom W880i.
    (my sme tak trochu sotení v rodine do SE)

vajdy
    Účastník (Participant)

ako aj podla mna su SE jedny z naj telefonov ale teraz som si kupil iphone a musim vsetky kontakty kopirovat cez mac a nejako uz mam z toho hlavu v smutku…

renad
    Účastník (Participant)

Takže:
    W880i – the device is not supported by iSync
    (ale žily mi to netrhá)

vajdy
    Účastník (Participant)

preeeesne
    no tebe nie ale mne uz zacina :(

renad
    Účastník (Participant)
    gs_peter
    Účastník (Participant)

prave kukam, co vsetko fachci cez iSync a ako vidim, tak ten K530 tam nieje, takze som sa sekol, ale viem, ze to nieco chcelo, minimalne byt modem a ovladat Apple, ale, ze by to nechcelo sync adries…, no, v kazdom pripade vies spravit take, ze si proste posles cez BlueTooth kontakt do iMac-ka a naopak, robi to nejake VFC karty, ktore normalne cita Address Book, takze to by bola moznost… http://www.apple.com/macosx/features/isync/

a ospravedlnujem sa za nevedomost, pamatam si, ze K800 a K700 chcelo sync adries, ale K550 a K530 som si nie isty, aj ked to nejake veci nahlasilo…

snad ti pomoze preposielanie kontaktv ako VCF (aspon miyslim, ze to je ten format…)

renad
    Účastník (Participant)
    renad
    Účastník (Participant)

Po naištalovaní pluginu pre W880i: už ho iSync vidí – „Double click to add this device …

renad
    Účastník (Participant)
    vajdy
    Účastník (Participant)

diky

badie
    Účastník (Participant)

no ja takhle resil jiny telefon a udelal jsem to tak, ze jsem ho sesynchronizoval s outlookem na widlich a potom kontakty export s oddelenim carkou a import do address booku

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.