Staci mi intergrovana Geforca 9400 Karta?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Staci mi intergrovana Geforca 9400 Karta?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

nebudem robit ziadnu pracu s videom, strihanim,grafikou atd. hrat sa taktiez nemienim na nom mozno akurat typing maniac na FB^

potrebujem ho na:
    pisanie poznamok v skole
    itunes
    filmy ci uz dvd alebo mozno aj v blueray kvalite
    internetobcas editnut niaku fotku
    atd. proste nic zvlastne

zvladne ta integrovana grafika v 13palcovych mbp’s alebo v 15palcovom naraz v pohode zapnuty niaky film, 10 internetovych stranok otvorenych a icq/aim naraz v pohode bez vsimnutelneho spomalenia? alebo mam si kupit niektori s geforce 9600?

ja si myslim, ze by mi to v pohode malo stacit, ale radsej sa pytam skusenejsich, kupujem mbp uz teraz, ked budu back to school akcie ( mali by byt 24.8 ),tak potrebujem poradit,

diky

bawy
    Moderátor

Maximálne Ti to bude stačiť…ja na tejto karte občas pustím aj battlefield 2 a nie je problém :)

renad
    Účastník (Participant)

Stačí …

Anonymný
    Neaktívny

Ja jsem mel doma MB ten uplne nejslabsi prvni Unibody a jel tam Quake 4 na Led Cineme ( ta si bere pro svuj chod 16 MB VRAM ) takze to je odpoved na tvou otazku :)

zero0x
    Účastník (Participant)

Ja ked robim taketo bezne veci, tiez nejak necitit rozdiel medzi nimi, takze si myslim, ze bude stacit. Ale spytaj sa sam seba, ci ti niekedy v buducnosti nebude treba aj lepsiu grafiku.

YoImNewHere
    Účastník (Participant)

macbooky maju dobru hodnotu aj v buducnosti, ak vyjdu nove,zaujimave pre mna niecim,tento predam a kupim novy, to nieje problem.

pepa007
    Účastník (Participant)

chtěl bych se zeptat na stejnou kartu. uvažuju o novém MBP.

Pracuju v Photoshopu, Illustratoru, Fireworks, Flash a InDesign. Zvuk a video moc dělat nechci, ale možná bych si časem koupil Cinemu 4D.

K notebooku budu mít připojenej externí LCD 1920×1200 a výhledově snad i 30″ ACD :-)

Řek bych že ty moje aplikace jsou náročný spíš na RAM než na grafiku a její pamět. Ale moc tomuhle nerozumím, tak se radši ptám…

Díky

Triplespace
    Účastník (Participant)

Grafická karta je vytvorená pre direct X renderovanie a spracovanie polygónov ktore su vyuzive v hrach a 3D aplikaciach ty potrebujes hlavne RAM a CPU.Pre pracu s photoshopom neni az tak dolezita graficka karta samozrejme ak chces pouzivat 30 LCD v takom vysokom rozliseni tam uz by som si daval pozor na vyber grafiky ale 9400 patri do tej vyssej triedy v integrovanych grafickych kartach cize ti uplne postacuje. Celkovo pre grafikov su najlepsie Maccintose pre svoju spolahlivost a vyvazenost vykonu.

zero0x
    Účastník (Participant)

Photoshop vyuziva GPU akceleraciu. Podla mna si kup co najlepsiu.

nevy
    Účastník (Participant)

Myslim ze na to co tu opisujes by ti v pohode stacila karta od Intelu :D Mam tiez GF9400 a zatial som nemal ziadny problem tak ako sa tu pise idu plynulo aj hry.

Baron
    Účastník (Participant)

ja si ties myslim ze ti to uuplne staci…ja ho vyuzivam ties ako ty a mam macbook alu 2.0 a staci mi absolutne:)…sice mam ho troska upgadnuty na 4g ram a 320g 7200 hdd ale ten novy macbook pro 13“ti bude stacit dokonca aj na niake tie hry:)…ja ties namojom hravam obcas niaku hru na bootcampe a nemam snim problem:)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.