snow leopard

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software snow leopard

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 164 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

dik za info o toaste, ja budem tiez o chvilu napalovat (uz konecne), takze len v disk utility..

Hurfo
    Účastník (Participant)

nenapalujte to naco minat DVD a rpitom spomalovat instalaciu. Vytvor si instalacnu particiu kde obnovis obsah DVD a instalujes

Aleks
    Moderátor

A ničiť životné prostredie.

monicqa
    Účastník (Participant)

ako?

Baron
    Účastník (Participant)

zdravim:)…ja us ties taham snowa a potreboval by som trosku pomoct…chcel by som vediet ked ho dotaham tak co dalej….niaky postup viem ale nie som si isty moc….tak prosim vas mosme mi to popisat troska jak pre debila:D…us som takto robil windows na bootcampe len mi ide o tu velkost 5.8g jako dostanem na dvd?…sory sa moju debilitu:)

raul
    Moderátor

Taka dlha tema a o nicom…
    Pockajte si na final – presne ako pise Vojtin, to je pre vyvojarov, ktori sa podielaju na vyvoji… A nie na hranie, ved par dni este vydrzte a nechajte sa prekvapit…

tomasko7
    Účastník (Participant)

malo by to ist cez Disk Utility – klik na Disk na ktorom je vytvorena particia, dalej Restore -source=obraz disku Snow Leo,nakoniec uchopit ikonu disku( zvolena particia)v sidebary a pretiahnut ju do policka destination…klik na restore..

Kukosk
    Účastník (Participant)

akurat mi v snowe naslo iPhoto update 8.1 …
    znamena to teda ze to je to finalne vydanie ???

cesnak
    Účastník (Participant)

Ja by som povedal, ze to znamena, ze je update na iPhoto…

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ja som si inac naposlednu chvilu vsimol ze je tam zmeneny ovladac na Wifi alebo nieco lebo som mal s jednym routrom problem pripojit sa na siet a ked som tam nahodil Snow Tak ju pekne naslo dokonca viac sieti a na prvy krat aj pripojilo. Skoda ze ho uz nemam tesim sa na iny a aj na snowa.

monicqa
    Účastník (Participant)

tak uz som po update :)

mcx
    Účastník (Participant)

Tak uz i ja mam Snow Leoparda (10A432) a musim povedat ze je to zmena k lepsiemu. Cely system je stabilny, bezi rychlejsie, najde mi viac WIFI sieti a prevazna cast aplikacii mi bezi ako 64bit (okrem skype, virtualbox, iPhoto a este neake). System mi este stale bezi ako 32bit a neda sa prepnut, ale bude to asi aj ovladacmi.

Jedine co pozorujem, ze pri prehravani filmov cez QuickTime X (10) mi viac zatazuje PC a fici ventilator v kuse, co sa mi pri QT7 nestavalo.

A este mi nefunguje Safari Ad-Block :(

pablos
    Účastník (Participant)

skus na blok reklam http://glimmerblocker.org/ 64 bit aplikacia plne podporovana Snow Leopardom :) Aspon podla stranok, nemam Snow, tak neviem vyskusat :)

pepa007
    Účastník (Participant)

proboha proč se serete se stahování a vypalováním když to vyjde za týden. to se tak nemůžete dočkat? :-)

mcx
    Účastník (Participant)

pepa007: my sa nesereme, my uz to mame :P amozes mam ticho zavidiet ;-)

Anonymný
    Neaktívny

http://dsl.sk/article.php?article=7947 Mac OS X 10.6 Snow Leopard príde 28. augusta, podľa stránok Apple

R
    Účastník (Participant)

Možno pre niektorých hlúpa otázka, ak si kúpim Snow Leopard, môžem ho inštalovať na čistý disk? Teda nie inštalovať Leo a potom Snow Leo, to by som nechcel. Samozrejme mám Leoparda, ide mi len o informáciu či to bude podľa licencie v poriadku.

Torchu mimo témy:
    No to je hnus na tom DSL.SK, to sme skutočne taký primitívny národ?

monicqa
    Účastník (Participant)

a teraz budeme cakat, kedy dorazi az k nam :) som zvedava, kolko to potrva..

pro
    Účastník (Participant)

tak mi napadlo…safari a dalsie aplikacie vstavane v systeme budu 64bitove cize ine ako doteraz ci uz aj toto safari atd. je 64…ak restornem disk cez time machine tak sa neprepisu tie zakladne aplikacie opat na tie stare…je to taka blbost ale neviem si predstavit ako ten reinstall bude fungovat…este som to nerobil:)

monicqa
    Účastník (Participant)

neviem ako ostatni, ale ja planujem po kupeni snowa nainstalovat ho ako cistu instalaciu, data najskor pozalohovat a potom nanovo nahodit. a potom pravdepodobne aj vyresetujem time machine, nech uz zalohuje len novy system. time machine ma vyznam hlavne vtedy ked sa nieco pokazi, a ty to chces dat do stavu, kedy to fungovalo. ale pri instalacii noveho systemu by som ho asi nepouzila…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 164 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.