snow leopard

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software snow leopard

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 164 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

no kedze 421 sa mi nejako spomalila, tak som zacala tahat uz aj tu 432-ku, tak uvidim ktora nakoniec bude prva. ale hovorite ze tu 421 nemam ani instalovat a pockat radsej kym sa dotaha 432?

Vojtin
    Účastník (Participant)

monicqa uz je taky vyvojar, a neni to tak dlouho co tu tazala zakladni otazky, bravoooo jen tak daaaaal.

monicqa
    Účastník (Participant)

ja nie som vyvojar :) len chcem ako kopec dalsich vyskusat novy os, tak si (opat ako vzdy) rada necham poradit od odbornikmi na macblog fore..
    myslim ze snowa tahaju aj vacsie lamy ako som ja

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ked uz tahas 432-jku tak si na nu pockaj. Je este o nieco rychlejsia ako predosla verzia. Ale ani mne sa nezda ze to je final

Kukosk
    Účastník (Participant)

pocujte skuste na 423-ke ci vam ide dobre speech recognize :)

Kukosk
    Účastník (Participant)

prosiiim :( skuste dakto :(

eraserv6
    Účastník (Participant)

S tym nemam skusenosti ale zda sa mi ze to nejak nefunguje

Kukosk
    Účastník (Participant)

no ved prave ani ja s tym nemam skusenosti ale ako kecam tak kecam a nic mi neodpovie ani nespravi ze ?

mrzo
    Účastník (Participant)

2 edkis – cez Finder sa na FTP nikdy nedalo v Leopardovi zapisovat (jedine tak cez MacFUSE).

edkis
    Účastník (Participant)

mrzo:
    zaujimave ze ja zapisujem na ftp od nepamati v leopardovi bez macfuse

Vojtin
    Účastník (Participant)

ja taky, nevim proc by to odnepameti nemelo jit

mrzo
    Účastník (Participant)

2 edkis, Vojtin – cez FInder? Zaujimave. http://support.apple.com/kb/TA21175?viewlocale=en_US Keby to islo nepouzivam Cyberduck.

mrzo
    Účastník (Participant)
    edkis
    Účastník (Participant)

Nepisal by som tu letanie keby mi to v Leovi neslo. Normalne sa cez finder pripojim na ftp a viem ako citat tak aj zapisovat. v SL to nejde.

mrzo
    Účastník (Participant)

Je fajn vediet, ze aspon vam dvom funguje funkcia systemu, ktoru Apple uz 2x prezentoval (http://www.apple.com/pro/tips/ftp_files.html) ale ktora bohuzial nikomu doteraz podla reakcii na forach, webe, tvrdeni samotneho Applu (http://support.apple.com/kb/TA21175?viewlocale=en_US) a mojich osobnych skusenostiach na roznych Macoch a dvoch verziach Mac OS X (10.4 a 10.5) nefunguje. Nemozem sa ale cudovat ked v tom ani samotny Apple nema 5 rokov jasno :-)

krtko.
    Účastník (Participant)

Hmm. Tak toto mi fakt nikdy nefungovalo priamo z Findera. Ti co vam to funguje by ste mohli postunut vypis ohladom pripojeneho FTP z “ mount “ prikazu?

ftp://user@server on /Volumes/server (nfs, nodev, nosuid, read-only, mounted by local_user)

U mna z toho jasne vidno, ze to je iba RO. Server je to moj, takze som si isty pravami ;)

A pri tom odkaze na tip je zaujimave, ze existuje, ale v zoznam na http://www.apple.com/pro/tips/ ho nevidim. Takze mozno iba nejaky pozostatok.

Guess
    Účastník (Participant)

prave som skusal tuto ficuru, a mne to funguje :) akurat ze nemozem uploadovat, ale pripojim sa a vidim obsah

monicqa
    Účastník (Participant)

ja dokonca nemusim zadavat ani meno a heslo, mozno to taha z niecoho ineho… ale dam len adresu servera a tiez vidim obsah. inak integrovane ftp (aspon zakladne) by bolo super

mne zacal blbnut transmit a cyberduck je nic moc :/

bawy
    Moderátor

Tiež mi to nejde zapisovať :)

m@R3k
    Účastník (Participant)

No tak konecne po 3 zahodenych DL DVDckach sa mi podarilo spravne napalit snowa. Tymto dost stratil moju doveru Toast Titanium, nakoniec som ho napalil cez Disk Utility. Mac OS pouzivam zatial asi iba mesiac no urcite som pocitil zrychlenie, tazko sa mi porovnava rychlost kedze som si ledva zvykol na Leoparda. Paci sa mi novy look dockovskych ponuk, nebol by som proti ak by v podobnom style bol cely system. Vydrz baterie som zatial nestihol moc odskusat ale podla toho co mi vypisuje to kludne moze byt 30% narast, dnes rano po vytiahnuti adaptera mi ukazalo az 8:12 so zapnutou wifi, pri beznej praci to kleslo tak na 4-5 hod (mam MacBook ALU 13 asi pol rocny, bateria cca. 100 cyklov).

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 164 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.