- Toto téma obsahuje 33 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › snow leopard 10.6.4
a aky je konkretne problem s Mail.app ? po update som ho normal zapol a vyhodilo mi okno ci chcem updatnut aj Mail.app tak som dal ze hej a ziaden problem som zatial nepostrehol, tak co nefunguje vam?
mne nefunguje letterbox
Uz funguje. Staci stiahnut poslednu verziu.
diky :)
M_Michal este zabudol dodat, ze ak su tie pluginy v priecinku s postfixom Disabled, tak ich treba nakopirovat do priecinka bez postfixu Disabled :) Potom to uz ide.
Mne po update zacalo blbnut bluetooth..a to po 24 hodinach od instalacie updatu… system vobec nenasiel bluetooth zariadenie..az po 2 restartoch… takze to nebude hardwerova chyba, ale nieco zo systemom
inak, nezda sa vam, ze po update je nejake pomalsie scrollovanie dvoma prstami?? urcite mi to pred updatom slo o polovicu rychlejsie :D ako da sa na to zvyknut… ale je to zvlastne :D ukazuje sa to pri internetovom prehliadaci, akomkolvek….
mne sa nezda ze by bolo daco so scrollovanim dvoma prstami
ok, sry, len mi to hodilo v nastaveniach na slow po update…
len taka otazka, odkedy bol ten posledny security ci aky to bol update v 10.6.4. na SL tak mi pri normalnej cinnost, nijak namahavej (safari,itunes,adium a tak) vyskakuju otacky ventilatora cez 4000 rpm a predtym to nikdy nerobilo, vzdy bolo len do 2000 rpm pokial som nerobil nic narocneho, a to som sa uz skusal aj odlogovat a znova prihlasit ci nemam toho vela pospustaneho ale robi to stale pritom aj v activity monitor mi ukazuje dost RAM volnej, ma niekto podobny problem ci som zase sam?
tiez som si vsimol ze mi nejak viac fuci macbook v poslednej dobe :-/