SMS

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Pavel Jána
    Účastník (Participant)

Tiež hldáte klasickú aplikáciu pre písanie sms jednou rukou, odosielanie vizitiek, doručenky, atd? Našiel som skvelú aplikáciu SMS CLASSIC, nájdete ju na: http://itunes.apple.com/cz/app/sms-classic/id438404629?mt=8&ls=1

igino
    Účastník (Participant)

nepíše sa „našiel som“ ale „vytvoril som“ :-) Napriek tomu vďaka za tip, niekomu sa určite hodí.

Pavel Jána
    Účastník (Participant)

A čo ty, tebe sa nepáči igino?

raul
    Moderátor

A okrem toho, uz tu mas jednu temu. Nerobi si reklamu, ta by mala byt platena.

Anonymný
    Neaktívny

preco by mala byt platena ked nemusi? preco by svoj produkt nemohol zviditelnit takto?

simongarett
    Účastník (Participant)

pretože je to proti pravidlám fóra?

simongarett
    Účastník (Participant)

„- Diskusné fórum nie je miestom pre bezplatnú inzerciu iných stránok či obchodov“ tretí riadok odspodu

Tomek
    Účastník (Participant)

Nechcem chytať za slovíčka, ale je tam stránok a obchodov, nie aplikácií. Aj keď je pravda že 3 témy sú už naozaj moc

simongarett
    Účastník (Participant)

tak nech sa prezentuje… ale nech to urobí spôsobom: „toto je moja aplikácia, a toto ponúka za takúto sumu, vyskúšajte a prípadne dajte vedieť, či vás to zaujalo…“

viacero ľudí na fóre to tu riešilo takýmto priamym spôsobom… a nie skrývaním sa za niekoho iného. okrem toho tá téma ohľadom aplikácie SMS tu je viackrát, takže vytvára duplicity…

nie som proti prezentácií dobrého nápadu, ale… proste takto sa to nerobí :)

btw, keď sme pri tom chytaní, stránka produktu na itunes store nie je stránka? :))

Jaem
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.