Smartwatch

Domov Diskusné Fóra Ostatné Smartwatch

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 10 years od hatto.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Štefan94
    Účastník (Participant)

Základám Smartwatch tému (všetky typy hodiniek myslím, lebo kompabilitu s apple zariadeniami majú skoro všetky).

Ak používate smartwatch, tak aký ? Pýtam sa to iba zo zvedavosti lebo zvažujem kúpu. Rozmýšlam nad ALCATEL ONETOUCH SMARTWATCH. Veľmi sa páčia dizajnovo, aký je Váš názor? :)

vrabecc
    Účastník (Participant)

Každý ma iný vkus takze tazko povedat ak ti ide len o dizajn…ja osobne som o nich este nepočul tak som si ich klikol aaa veru neoslovili ma,neuraz sa :D
    Po dalsie ak som dobre videl tak na heureke mi ich vyhodilo za cca120€…chuape za tu cenu zázraky nečakaj aaa ani dlhu životnosť kedže asi výberové materialy tam neboli použité…
    Ak pohladas tu na fóre tak ani pomerne známe PEEBLE niesu zázrak vo funkcionalite.Majitelia sa sťažovali na časté vypadávanie BT alebo problem v synchr.s iPhonom a podobne…Od alcatelu necakam ze preskočia PEEBLE

iTuxx
    Moderátor

Ktori majitelia? Ja som mal klasicke Pebble cca rok a teraz mam Pebble Time uz asi 3 mesiace a ani raz sa mi nestalo ze by sa mi nieco odpojilo. Kazda notifikacia vzdy presla. Sparovanie prebieha okamzite, aktualizacie funguju ukazkovo, dokonca som navrhol pridanie moznosti zmenit velkost pisma a cuduj sa svete, do tyzdna prisiel update, ktory tuto ficurku priniesol. Pebble su najlepsie smart hodinky podla mna. Permanentne mam vypnute zvuky a vibracie na iPhone, pretoze sa na Pebble mozem spolahnut.

hatto
    Účastník (Participant)

mna celkovo smart watch nejako neoslovili, nevidel som zmysel aby mi aj vo vrecku aj na ruke vybrovalo/pipalo to iste. nad ziadnymi som teda serioznejsie neuvazoval.
    ALE!!! kupil som si polar v800, ktore su sportove smarthodinky (co sa tyka sportovych funkcii su neskutocne!:) a s novym updatom v marci prisla aj moznost smart notifikacii, teda zobrazuje/vibruje notifikacie z iphonu. a nie je to vobec zle to mat na ruke :D hlavne sa mi paci ked v spolocnosti, na obede, na pracovnom stretnuti nepozeram ‚nevychovanie‘ na iphone, ale iba nenapadne natocim ruku a viem ci je to nieco dolezite. jasne ze volat ani googlit sa mi neda, ale to vytiahnem ten phone z vrecka. (mozno raz aj na to zmenim nazor:D)

Štefan94
    Účastník (Participant)

No ďakujem vám za názory a komentáre, mna zas oslovili tie hodinky od ALCATELU.
    Teraz ako som si pozrel Polar v800 tak som si zmenil názor a možno si kúpim také :)

hatto
    Účastník (Participant)

len pri tych polar, neviem co presne od nich ocakavas, len este raz zopakujem ze to su hodinky urcene na sport. a to ze maju zakladne notifikacie to je len taky maly bonus :)
    btw ja som ich kupoval cez amazon, a vysli ma o 130eur menej :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.