Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Slúchadlá
- Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od
monicqa.
-
AutorPríspevky
-
2. augusta 2009 o 9:55 #63782
Leo
Účastník (Participant)cawte
chcem sa iba spytat.. stala sa mi taka vec… mam iPon nano 4g asi od polky januara a teraz sa mi zacala zo sluchadiel odpadávať guma ktora je okolo celeho sluchadla… ma niekto podobny problem?… nevem ci je to tym teplom… da sa proti tomu nieco robit?2. augusta 2009 o 10:12 #168599Anonymný
NeaktívnyStava sa to, mne osobne sa to nestalo, ale vela takych sluchadiel som videl. Najlepsia a najefektivnejsia pomoc je kupit 5 sad sluchadiel z USA alebo Kanady, jedny su po cca 7 USD, co nie je hrozne a su orig. Apple bez krabicky. Pripadne investovat do inych. :) Pripadne gumu prilepit sekundovym lepidlom.
2. augusta 2009 o 12:20 #168613mrzo
Účastník (Participant)Aj mne sa rozpadli – kupit bud nieco kvalitnejsie alebo ako pise Steve_SK – tie sluchada su spotrebka, kludne aj dvoje za rok padnu, samozrejme zalezi od frekvencie pouzivania.
2. augusta 2009 o 12:47 #168623Rass
Zablokovanýsteve : skade sa daju kuipit te za 7 usd??? aj na iphone sa daju?
2. augusta 2009 o 15:02 #168634TommyHot
Účastník (Participant)Rass: napriklad v ceskom aukre som videl origos sluchatka za par drobnych…
Kazdopadne radsej by som kupil nejake kvalitnejsie. Ja rozmyslam nad Creative EP-630. Co som pocul, tak je to najlepsi pomer cena/vykon.
2. augusta 2009 o 17:12 #168645Peter Šturc
Účastník (Participant)aj mne sa to stalo a kupil som si nove. a ked sestra dostala novy ipod, tak som si ich vymenil :D:D
2. augusta 2009 o 18:32 #168653gidy
Účastník (Participant)tie creativy vlastnim.
mozem odporucit. za tu cenu hraju paradne.
a su to jedine sluchadla, ktore sa mi (zatial) nepodarilo prebudit hlasnou hudbou a tym padom znicit.
dokonca to nevydrzali ani koss porta pro :)2. augusta 2009 o 19:26 #168664monicqa
Účastník (Participant)ked sme opat pri tych sluchatkach, poznate nejaky dobry obchod, kde pridem, poviem dobry den,
chcela by som si kupit nejake dobre sluchadla, este neviem ake, ale mali by byt take a take, co mi poradite?kde mi podaju sluchatka, ja si ich budem moct vyskusat, a zobrat tie s ktorymi budem spokojna?
p. s. na slovensku :)))2. augusta 2009 o 19:46 #168669Anonymný
NeaktívnyRass: Ja som ich kupoval od predajcu http://www.idemigods.com, mal aukcie na ebay.com. Doteraz ficia. :) Momentalne ich ma na stranke za 9.95, co tiez nie je zle.. http://www.idemigods.com/Apple_iPod_Headphones_Earbuds_Earphones_p/ipd_hdphns.htm
..a este pre iPhone http://www.idemigods.com/iPhone_Headphones_Earbuds_Earphones_Microphone_p/iphn_hdphns.htm
Monicqua: Ach, ako som sa pri Tvojom prispevku zasnival, ze by to niekde na SK mohlo takto fungovat. ;)
2. augusta 2009 o 20:34 #168680gidy
Účastník (Participant)co sa tyka skusania sluchadiel, tak jedine co viem, ze v elektroworld-e maju stojan so sennheisermi.
je ich tam tusim 6 alebo 8 od px100 az po hd radu a tie sa daju vyskusat.
ale inak asi tazko, kedze stuple do usi by bolo nehygienicke takto skusat (a osobne by som si take do usi nedal) (mozno nejake Etymotic Research ER-4 MicroPro, kedze by som chcel vediet ako hraju stuple za 270 eur)2. augusta 2009 o 20:44 #168682pro
Účastník (Participant)myslim ze sluchadla Koss Porta Pro aebo Spark plug su velmi velmi kvalitne a mas na nich dozivotnu zaruku cize v podstate si ich mozes vymenit aj 5x ak splnaju reklamacne podmienky…to je dost dobre podla mna
2. augusta 2009 o 21:13 #168685monicqa
Účastník (Participant)no takze to si mam nejake najst a kupit cez net, a ked sa mi nebudu pacit/sediet, tak ich mam vymenit? dost cudny sposob
3. augusta 2009 o 0:34 #168705xRiCky
Účastník (Participant)No podla zakona vsetko co kupis cez internet mozes do dvoch tyzdnov vratit bez udania dovodu…takze…
3. augusta 2009 o 0:36 #168706xRiCky
Účastník (Participant)Inak tiez budem tuto otazku riesit co chvila kedze sluchdla sa rozpadaju…nasjkor pojdem do sennheiser-ov…najradsej do tychto :) http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_mobile_music_502555
3. augusta 2009 o 6:49 #168712gidy
Účastník (Participant)mozes vratit, ale v povodnom obale a kedze sluchadla byvaju vacsinou v tom tvrdom plaste ktory treba rozrezat, tak potom ti to uz asi nezoberu spat
3. augusta 2009 o 7:58 #168713Rass
Zablokovanýmonicqa: poznam jednu dobru stranku kde ma typek dobre ceny a da sa sim dohodnut.. vie ti doniest doniest odskusat sluchadla(v niektorych lokalitach) ma tusim zadarmo postove a urcite poradi. 2 kamarati kupovali a boli spokojny. Len mi vypadla ta stranka . ked zsitim hodim to tu..
Steve: vela veci uz funguje aj na slovensku. Zial previysusju ich tie co nefunguju :(
3. augusta 2009 o 10:29 #168733monicqa
Účastník (Participant)ok rass dik tesim sa
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.