Skype 2.8 pre iMac (Mac OS X)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Skype 2.8 pre iMac (Mac OS X)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Adrián Žiška
    Účastník (Participant)

Dobry den,

nainstaloval som si najnovsiu verziu Skype 2.8 pre Mac OS X (na iMac mam Snow Leopard 10.6). Instalacia prebehla v pohode, ovsem, ked sa snazim prihlasit na svoj skype ucet, tak sa mi to nepodari (meno a password je spravny), pricom na kontrolu som sa skusil prihlasit na Skype pod Windows na notebooku a tam to bez problemov ide.

Ked som sa pozrel do „preferences“ v programe Skype, tak mi program vypisoval chybu vo vyzname „invalid port“, reps. ze treba zadat port 1064 az 15565. Skusil som napr. zadat spominane cislo 1064, ovsem problem prihlasenia to nevyriesilo. Pritom mam bezproblemove pripojenie na internet cez Orange Fibernet.

Mal niekto podobny problem, resp. viete mi poradit, nejake konkretne cislo portu, (resp. iny sposob riesenie problemu), cez ktore bude program korektne fungovat?

Dakujem.

raviola
    Účastník (Participant)

Skus System Preferences – Security – Firewall a pridaj si do zoznamu povolenych aplikacii skype.app

Aleks
    Moderátor

Mám ten istý problém. Systémový firewall ani firewall na routeri pritom nemám zapnutý.

Edit: A aby som doplnil, robí to aj na staršej verzii 2.7.

Adrián Žiška
    Účastník (Participant)

raviola: Dakujem, ale ako pise aj Aleks, zial nepomohlo to. Tak skusim dalej, mozno sa mi nakoniec postasti… :)

mayoxy
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.