SKYLAKE pre Macbook Pro 13 Retina

Domov Diskusné Fóra Ostatné SKYLAKE pre Macbook Pro 13 Retina

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 41 až 49 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

A retina s GT 750M? GTA V na tom ide napr. :-)

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Napisal som večšina nie všetky . Jasne že na 15-kach a iMacoch ktore maju dedikovane GPU si už niečo zahraš. Aj ked nie na 60 fps ale zahraš čo je hlavne :-D

dfx
    Účastník (Participant)

Kolko ludi ma retinu s gt 750m za 2600 eur?

Nech Apple aj herne studia radsej popracuju na Metale a nech robia hry, ktore pojdu aj na OS X aj na iOS. Uz pred rokom EA prezentovala Frostbite tak dufam, ze zacnu vydavat hry, ktore plynule pojdu aj na Intel grafikach na MBA a retinovych MB a MBP. Uz je zbytocne riesit Open GL na OS X.

JFK.
    Účastník (Participant)

Stiahol som si Hatred, chcel som to len odkúšať na Bootcamp, že čo je to za hra, vyzeralo to celkom sľubne na vybitie nervov, keď človek chce trochu „vystrílať šecko čo mu ide do cesty“ :D…
    Mám MBP Retina 2014, tá hrá má 1,1 GB tuším, takže som ani nepozeral aký komp na to treba, stiahol som ju a sekalo to jak sviňa… ani na najnižších detailoch (všetko OFF alebo LOW) a 800×600 rozlíšení to nejde na 100% plynule + ventilátor na maxime.
    [ku koncu videa vidno gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=qV3PhvCf_Jg ]

BTW: tomu fakt nerozumiem, ako môže taká na prvý pohľad graficky relatívne primitívna hra ako Hatred mať také nároky na grafiku = je to demence :)

Ale za to na OS X mi Grid 2 (native) ide veľmi dobre.

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Tak ak tento Hatred nešiel plynule tak fakt už asi neviem :DDDDD asi je ten iris važne nakazena vec
    Inak neviem či niekto videl ale na 2010 MBP pro s Nvidia 320m hrat Crysis 2 je proste overkill :-DD Aj ked grafiku ma trochu pretaktenu :D https://www.youtube.com/watch?v=W8Gja8qNDco

majdy
    Účastník (Participant)

Stormtrage:

Ja mám presne tento model s 320M a tá grafika bola fakt slušná, hral som presne cez BootCapmt Crysis 2 a bolo to úplne v pohode hrateľné, na plných ale len pri 800×600 v okne, ikonky z plochy preč, ten windows „dock“ či čo to je dole skryté a pozadie číre čierne, neveril by som keby to niekde počujem, ale ja som tú hru celú takto dohral plynule na plných :D

Jožé
    Účastník (Participant)

Viete mi poradit ked uz asi aj ja pockam na tie Skylake procesory… Aky notebook ? neviem sa rozhodnut medzi Macbook pro 13/ Macbook 12 (Airko nema retinu a MBP 15 sa mi zda byt zbytocne velky, kedze chcem casto nosit notebook so sebou), nakoniec som rozmyslal aj nad kombinaciou iMac 5K + Ipad. Hry nehram, skor potrbujem notebook len na internet, filmy, veci do skoly…

Gren093
    Účastník (Participant)

Nevieme vobec ake budu nove PROcka s Skylake, preto ti nic nepoviem teraz.

Adomm1234
    Účastník (Participant)

Už sú vonku prvé dva desktopové procesory : http://www.itspecial.sk/ake-su-prve-procesory-s-architekturou-skylake-od-intelu/ a zdá sa, že grafika má iné značenie, žeby konečne niečo lepšie?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 41 až 49 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.