Samsung Galaxy S vs. iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné Samsung Galaxy S vs. iPhone 4

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 41 až 56 (z celkového počtu 56 )
  • Autor
    ViRPo
    Účastník (Participant)

roarbb dik za info. Toto je prave ten kontrast, niekto kto ma android odsudzuje iphone a naopak … kazdy si mysli ze to jeho je naj :)

clovek ma potom v hlave zmatok :)

Xfire
    Účastník (Participant)

necital som celu diskusiu ale odkedy je IP4 blokovany?? v UK, DE, aj FR predavaju v app store neblokovane..

ViRPo
    Účastník (Participant)

ale na pausal sú zvyčajne blokované , nie ?

Xfire
    Účastník (Participant)

to ti potvrdt neviem ja som IP4 objednal v UK z apple storu a pri objednavke sa pisalo ze nieje blokovany ale typujem ze len orange nema blokovane treba zistit.

bing
    Účastník (Participant)

V App store su neblokovane a na pausal ma Orange neblokovane, jedine T-Mobile blokuje. Co sa tyka displeju na Samsung Galaxy S, tak neviem kto tu spominal zlu citatelnost na slnku, ale to je hlupost. Samsung Galaxy S nema amoled displej. Aj TFT sa lepsie cita na slnku, nez amoled. Ale Samsung Galaxy S ma super amoled a ten je fakt vyborny. Na slnku je super, ciernu ma naozaj ciernu a odost nizsiu spotrebu. Tie displeje su v podstate rovnake. Kazdy ma nejake vyhody a nevyhody. Samozrejme iP4 ma vacsie rozlisenie.

ViRPo
    Účastník (Participant)

Inak je zaujimave ze este som nevidel nikoho kto by ip4 prekonal v rozliseni ale to je asi len otazka casu …

mayoxy
    Účastník (Participant)

virpo iphone 4 ma take rozlisenie, ze ak by si tam dal lepsie, tvoje oko by rozdiel nespozorovalo. on to vysvetloval v keynote, keby si si pozeral, vedel by si.

bing
    Účastník (Participant)

Priemerne oko cloveka vidi tak cca 300dpi. Samozrejme je clovek schopni vidiet aj vyssie rozlisenie, nez ma iPhone 4. Ale priemer u ludi je tak 300 dpi.

EdDy
    Účastník (Participant)

No hej. iP 4 ma 321. Ale tych 21 tam je len ako „záloha“. Predsa dali by tristo a nejaký človek by mal 302. 321 asi nemá nik

bing
    Účastník (Participant)

To cca 300 som dal s tym, ze to moze byt aj 350 dpi. Ale nechce sa mi o tom rozpisovat. Tak som pohladal nejaky text, kde to je napisane za mna. Inac sa to rozoberalo aj na zahranicnych weboch. Ale to natahovanie uz o vysie dpi nema zmysel. Viac dpi je zbytocne tam tlacit.

To potvrzuje i Raymond Soneira, expert na displeje, kterými se zabývá již údajně 20 let a podle něhož by musel mít displej rozlišení 477 bodů na palec (nebo ještě o trochu více), aby lidské oko jednotlivé body nerozeznalo. Pixely u současného Retina displeje tak podle něj zmizí až při sledování ze vzdálenosti nad 45 centimetrů a nerozpakuje se proto označit tvrzení Applu, respektive Jobse, za ne zcela pravdivá. To ovšem kvalitu displeje v iPhone 4 nesnižuje a i tak podle Soneiry patří mezi nejlepší u smartphonů, jež jsou v současnosti na trhu.

ViRPo
    Účastník (Participant)

mayoxy: nepochopil si co som myslel keynote som videl, hovorim o tom ze akoje mozne ze ihpone 4 ma lepsie rozlisenie ako hociktory iny telefon :) prosto nie je konkurencia ani co ma rovnake, nie to vacsie …

Inak ako su riesene terajsie aplikacie, ktore boli 480 x 320 pixlov ? dopocitaju sa pixle alebo ako ?

termix
    Účastník (Participant)

Podla mna sa roztiahnu, vsak ten rozdiel tam nebude az tak vidiet.

ivan.m
    Účastník (Participant)

Este k tej cene iPhonu vseobecne. Tiez sa mi zda prehnana, ale zoberme to tak ze je to multifunkcne zariadenie ktore vie nehradit ine gadgety.
    Napriklad:
    v tomto novom modely je uz cekom pouzitelny fotak (N8 neprekona ale staci)
    uz netreba kupovat iPod
    navigacia sa da kupit za 100€ oproti 200-300€ za samostanu
    diktafon
    budik

EDIT: este som zabudol mobilna herna konzola, niekedy sme tieto veci kupovali osobitne (navigacia, PSP)

niektore z tychto veci dostanete aj v inych telefonoch ale tu je to pouzitelne a kvalitne, ospravedlni to aspon 100€ z tej ceny.

peto23
    Účastník (Participant)

ze diktafon a budik :D

ViRPo
    Účastník (Participant)

Ano ten budik je super :D (http://www.alza.sk/philips-hf3480-01-wake-up-light-d160323.htm ale radsej by bol iphone o 150 euro lacnejsi a kupil by som si ten ….) je to len take polemizovanie :)

monicqa
    Účastník (Participant)

ale ludia, co furt splietate o tom, aky je iphone drahy? ja viem, u nas je zatial na ciernom trhu sakramentsky drahy, ale pozrite sa na ceny v globale. v amerike ani nehovorim, tam je to za „par supov“, ale aspon cena v uk je podla mna primenarana. ano, patri k cenovo najdrahsim, ale aj vybavenie ma spickove, aspon pri iphone 4 sa uz o tom neda polemizovat. pozrite sa kolko u nas stal 3G ked sa ku nam dostal, a aky sunt je to oproti nemu..

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 41 až 56 (z celkového počtu 56 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.