Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › safari 5.1 padá, padá… PADÁ >_<
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 6 mesiacmi od
Bugaboo.
-
AutorPríspevky
-
11. augusta 2011 o 20:45 #79621
incompl_teÚčastníktakze… vzdy som mal trochu problem so safari, no pouzival som ho najradsej, tak som mu vela veci odpustil, aj jeho obcasne padanie. po radach, ktore som tu dostal, som si zabranil zobrazovaniu flashu a to tiez velmi pomohlo…
no teraz, po poslednom update na safari 5.1 je to uplne katastrofalne… ale uplne :/
safari pada pri akejkolvek prilezitosti, vobec nemusi ist o flash (ktory mam nadalej zakazany)… napr. aj zoomovanie stranly/brazku gestami funguje je len na jeden tah, potom uz sa neda ist spat… musim pouzit horne menu.
pri zadani vyhladavania na stranke skratkou, alebo aj cez menu safari zaseraz pada… a takto stale dokola. objavujem postupne co vsetko nesmiem robit…
takze… neviete niekto co s tym? alebo cim to moze byt?
nechcem prejst na iny prehliadac, safari mam naozaj rad… ale toto dlho nevydrzim >_<11. augusta 2011 o 21:58 #277465
duro2Účastník… aj mne občas padá, preto som si len tak zo zvedavosti nainštaloval Chrome a celkom milo ma prekvapil svojou rýchlosťou. Stabilitu zatiaľ porovnať neviem, testoval som ho len chvíľu.
11. augusta 2011 o 23:26 #277474
majdyÚčastníkpoužívam liona, a kým nieje plná podpora zo strany chromu, tak som nútený používať safari, vyzerá fajn ale aj mne občas zblbne, a strašne zaťažuje procesor, občas mám otvorených ani nie viac než tri, štyri taby, ale už to trhá a celkovo všetky tie animácie tomu len dávajú naviac…..škoda, škoda :/..bol by som možno ostal u safari po rokoch s chrome, takže, čakám už na plnú podporu liona v chrome..tiež by na tom zapracovali a mohol som surfovať ako kedysi, bez ventilátorov a hluku, mimochodom už dosť meškajú, keď sa človek zamyslí, ako skoro boli developerske verzie vypustené von…
12. augusta 2011 o 7:37 #277483
duro2ÚčastníkJe pravda, že Chrome som pri tej skúške nijako extrémne nezaťažoval… čo sa OS týka, zostal som zatiaľ pri 10.6.8 a skoro stále mám naštartovaných 8-12 aplikácií vrátane Safari, kde mám otvorené 2-3 okná s viacerými tab-mi a vždy ked Safari spadol, tak vždy iba kvôli flashu.
12. augusta 2011 o 8:47 #277487
incompl_teÚčastníkmam aj chrome, aj operu… len vzdorujem zatial, nechcem proste prejst na iny prehliadac. som na safari uz dva roky a spokojne… no toto teraz uz naozaj presahuje vsetky medze.
mimo flash materialu, mi teraz safari pada pri takych veciach, ze pouzijem nejaku klavesovu skratku, alebo zoom gestami, popripade ked by som mal prejst cele horne meno na liste, tak to proste zasadne padne… nestihnem prejst vsetky moznosti (nie kliknut, len aby sa mi otvorili) a rovnako to obcas padne, aj ked si idem otvorit zalozku z bookmarks bar >_< vobec neviem co s tym... kamos par tiez macbook pro, rovnaka verzia osX, aj rovnaka verzia safari a nema ziaden problem... why, steve? whyyy?!12. augusta 2011 o 10:31 #277495
eraserv6ÚčastníkAko zaklad by som stiahol Safari zo stranok applu a skusil preinstalovat
15. augusta 2011 o 21:50 #277868
incompl_teÚčastníktak aj to povodne safari som mal normalne zo software update… ale stiahol som teda este raz, preinstaloval… a nic. absolutne ziadna zmena k lepsiemu >_< dneska uz som bol nuteny k prechodu na chrome... bo by ma naozaj z toho padania uz jeblo. ked bude nejaky dalsi safari update, skusim ho znovu...
15. augusta 2011 o 22:49 #277880
mayoxyÚčastníkneviem co znamena slovo pada ale mne niekedy nromalne sa zasekne tak, ze nejde nacitat stranku a pri chrome mi ide vzdy nacitat stranku hm
24. augusta 2011 o 9:46 #278817
BugabooÚčastníkNo už aj mne Safari 5.1 strašne lezie na nervy. Používam Safari veľmi dlho ale už sa to nedá. Nepadá síce, ale za to zatuhne aj 10x denne, kedy pomôže len vynútené ukončenie. Často nenačíta celé stránky, až na 3-5 pokus ich načíta celé. Prehrávať flash videá v Safari je takmer nemožné, lebo buď nejdú, alebo ide iba pár sekúnd, alebo sekajú. Väčšina videí z Youtube sú len čierne obdĺžniky bez možnosti akokoľvek prehrať. To že Safari mi zožere 3/4 RAM už je malá malinkatá drobnosť oproti všetkému. Takmer žiadna aplikácia na FB mi nefunguje pod Safari, v iných browseroch nieje problém.
A tu sa už nedá vyhovárať na Flash, lebo na iných browseroch idú Flash videá v poriadku, idú všetky ako majú, nesekajú.
U mňa je Safari, nech mu prepáčim čokoľvek, už nepoužiteľný. Naozaj sa nedá používať.
A asi niesom sám…. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.