Safari

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

Zdravím, používam VISTU, a ako browser mam safari, neviem čo, ale niečo sa mi na ňom neskutočne páči. Jediná vec, ktorá mi tam k dokonalosti chýba je previous a next za pomoci mysky. -> zatlačenie pravéhotlačítka a kliknutie na ľavé súčastne vráti stránku späť…toto vie zatial jedine opera…a len tak náhodov…..nedá sa to niekde nastaviť v safari…. ? vďaka… :)

Spider.sk
    Účastník (Participant)

ja som mal safari na XP ale padalo mi…. osobne si myslim ze safari nieje stavane pre Okna…

zero0x
    Účastník (Participant)

lol

toto je MACblog..

take veci si rieste na VISTAblogu..

inac som skusal Safari pod Windows a je to hroza. Pomale jak svina. Vhodne iba pre developerov, ktori nemaju Macy.

Inac toot co tu riesite su Mouse gestures, asi jedine riesenie je v novych bookoch, kde je novy multitouch trackpad. Ale myslim, ze sa to da poriesit aj cez nejaky plugin.

bawy
    Moderátor

lol

toto je MACblog..

take veci si rieste na VISTAblogu.. // toto bolo iba zo srandy ze ?

mrzo
    Účastník (Participant)

2 bawy – vie to aj Firefox – existuje pre neho dokonca niekolko pluginov, staci si vybrat (All in One Gestures, FireGestures…), a dokonca aj IE, nielen Opera. Pre Safari som nasiel len riesenia pre Mac OS pomocou externych programov. Takze asi obdobna cesta aj vo Windows. Existuje par programov, no ci funguju aj pod Vistou netusim vyskusaj si sam:
    http://www.programurl.com/software/mouse-gesture.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mouse_gestures

zero0x
    Účastník (Participant)

tak napoly..

ja som si napriklad myslel, ze „Zdravím, používam VISTU“ bolo zo srandy..

Mac
    Účastník (Participant)

bawy: je to ako rozšírenie pre safari, viac info: http://inet.sk/clanok/5693/ako-si-prisposobit-webovy-prehliadac-iii-safari ale pokiaľ viem, tak si ho treba zaplatiť. Ja som bol kedysi vášnivý používateľ Muse Gestures (vo Firefoxe). Potom som bol prinútený asi mesiac existovať bez toho a odvtedy som ich nepoužil. Je to super vec a prvý týždeň absťáku bez toho bol strašne ťažký ale potom som zistil že to vôbec nepotrebujem. Aj tak používam na Back a Forward klávesovú skratku. No a na Mighty Mouse by to aj tak nefungovalo, pretože sa nedá stlačiť (a držať) pravé tlačidlo a pritom ešte stlačiť ľavé…

BTW: na mojom druhom vééééľmi starom PC (Athlon 1700+, 256MB RAM, GeForece 4) je safari na XP ten naj browser pre svoju rýchlosť a nenáročnosť.

addam.s
    Účastník (Participant)

Mac: „na mojom druhom vééééľmi starom PC (Athlon 1700+, 256MB RAM, GeForece 4)“
    Tos me fakt rozesmal :)) Vzdyt tohle je delo jak svina (jeste kdybys pridal RAMku). Na net a tak prece idelani. Co mam pak rikat na svuj kompl PIII 450Mhz, 320MB RAM, ATI Rage 8MB? :)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.