Rozlucka

Domov Diskusné Fóra Ostatné Rozlucka

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    rony
    Účastník (Participant)

Bol som na tomto fore iba par mesiacov a chcem sa tymto iba rozlucit. Na toto forum a tento web uz tak lahko nezavitam. Pozdravujem vsetkych, ktori mi radi a ochotne odpovedali na zaciatocnicke otazky.

igi-s
    Účastník (Participant)

Budes prispievat na iphone forum?

ivanfojka
    Účastník (Participant)

A ja sa zasa opytam, ze co sa stalo? :-)

Milu8
    Účastník (Participant)

rony
    Aspon to zdvovodni.Aj ked trochu tusim co je zatim.Nie si prvy, ani posledny
    kto sa tu takto luci.

Vojtin
    Účastník (Participant)

jaky louceni? kdo tu nechce bejt tak tu neni, za par dni, tydnu se sem prihlasi pod jinym nikym, proste odejdu a nepisu to ne….

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

O co go?

mareňa
    Účastník (Participant)

trapneeee…

igi-s
    Účastník (Participant)

To je teraz taka moda, rozlucit sa zalozenim novej temy. Ked sem niekto nechce chodit tak sem nemusi chodit a nemusi ani zalozit na to specialnu temu. Oni sa sice rozlucia vo velkom style, pretoze su urazeni ale aj tak sem chodia kazdy den. Citat prispevky. Nepisu uz do tem ani nezakladaju nove ale navstevuju pravidelne. Podobne ako renad, ktory sa s nami rozlucil, ze odchadza z tohoto „hrozneho“ fora. Ale aj tak tu je.

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

V cem je to forum spatny, nebo o co jde? ja to nechapu? Proc odchazeji?

stranger
    Účastník (Participant)

Rony si dal inzerat na predaj iphonu 3g za 500 oiro a hadajte co nasledovalo….

„Prosim o vymazanie inzeratu.

Reinok je jeden z tych co chceli novy iphone za 200 euro a ked im to nevyslo tak reaguju ironizovanim.

Takze zelam vsetkym prijemny den a zbohom. Tymto l
    koncim tu na tomto fore.

Napadat ma zo smeliny a vymyslat si veci, ktore sa nestali su

je hlupe.

Kto chce ten ma najde inde, kde nefiguruju hlupaci. “

http://forum.www.www.macblog.sk/discussion/10903/p-iphone-3g-cierny-z-orange-sk/#Item_7

Aj tak nechapem jeho reakciu, kedze je moderator na iphone.cz, kde sa 90 percent zalozenych vlakien konci lockom od moderatorov, poznamkou aky je spytovatel blbec, ze nevie pouzit vyhladavanie….

Akyno
    Účastník (Participant)

Pozadujem vymazanie temy – taketo traposiny si rieste v POSTE PRE TEBA – kto ma urazenejsie ego a kto odchachza s vacsou pompou ma vobec na technologickom fore nezaujima. VYLEVY SI NECHAJTE PRE SEBA!!!

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

ahahahah :D:D

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.