rozdiel medzi mbp 2009/2010

Domov Diskusné Fóra Ostatné rozdiel medzi mbp 2009/2010

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    tvaroh
    Účastník (Participant)

zdravím, idem si kúpiť macbook pro 15″ ( bude to môj prvý mac..) a rozhodujem sa či mám zobrať nejaký model 2009 alebo 2010 ( nad vlaňajšími modelmi rozmýšľam pretože, že sú podstatne lacnejšie..) a teda moja otázka je aké sú hlavné výhody/nevýhody medzi terajšími a vlaňajšími samozrejme okrem procáka a grafiky…

konkrétne sa rozhodujem medzi terajším / i5 2.4 4GB 320GB GeForce GT330M / a vlaňajším / 2.66GHz Core2Duo 4GB 320GB GeForce 9400M + 9600M GT 256MB / tak aj v prípade týchto dvoch kt. je lepšia voľba..
    a čo sa týka využitia toho laptopa tak to je čisto všeobecné na bežné veci nejaké tie hry, nepotrebujem ho na nič také špeciálne..

vďaka moc za rady..

stopro100
    Účastník (Participant)

pokial nebudes na tom upravovat videa alebo robit grafiku tak ti v pohode staci aj ten starsi, ja frcim na mbwhite unibody 2,26, 2gb a 9400m a v pohode sa aj zahram a aj video si prerobim ked potrebujem,

anakinzlo
    Účastník (Participant)

Nazdar:) Ja som kupil mesiac dozadu svoj prvy Mac a pocitac celkovo:) Tiez mi bolo drahe,ale som si povedal,radšej novší.Tak som zobral MBP 17“,8gb ram,7200rpm,matny displej,..a to stalo mrte teda.Ale som strasne spokojny!! A tiez ho použivam len na bežnu pracu,…

stopro100
    Účastník (Participant)

hm podla mna pokial nema pre teba vyznam ten vykon co ponuka tak zbytocne na tom tratis peniaze pretoze casom budes chciet nieco novsie a zbytocne to budes predavat pod cenu, takto ked kupi starsi uz ta cena nepojde tak dole a stale mu ten vykon bude v pohode stacit

anakinzlo
    Účastník (Participant)

Ano,pravda:) kludne ten vybere starší,..ja sice nevyuzijem ten vykon,aj ked,by som sa velmi rad naučil robit veci,ktore sa daju na nom vyuzit,ale nie som programator,ani ziadny expert,ktoremu by sa hodil viac.

tvaroh
    Účastník (Participant)

hej no mňa to tiež ťahá k novšiemu ale zas keď si predstavím tie bežné sračky čo na nom budem robiť tak škoda penazí.. a zas myslím, že aj ten core 2 duo 2,66ghz aj s tou grafikou je slušný celkom na nejaké dva roky mi to bude stačiť hádam..

stopro100
    Účastník (Participant)

ja mam 2,26ghz a nemam s nicim problem ten cpu vydrzi este dlho, akurat by som mal spravit upgrade na 4gb a tie tam ty mas takze podla mna uplne staci aj ten starsi

mahomo
    Účastník (Participant)

2 tvaroh: a odkial mozes mat prosim ta ten starsi? ja by som tiez radsej volil ten starsi…

tvaroh
    Účastník (Participant)

no normálne z eshopu pr. http://www.digitalstore.sk/?Mode=Sti&StiId=131087 za 1530 éčok+ magic mouse gratis.. myslím, že to je pohode cena..

Benne
    Účastník (Participant)

neviem no, ta grafika je zu taka zastaralejsia si myslim… a ma zdielanu pamat ak dobre viem… ja by som isiel do novsieho ;) A ked mas 1500e na mac, tak si kup tu drahsiu 13′ ku a mas pokoj na dlho ;)

stopro100
    Účastník (Participant)
    tvaroh
    Účastník (Participant)

hej no ale zas chcem určite 15″ nechcem ísť do menších uhlopriečok.. a ta grafika newm na nejaké grafické veci to nepotrebujem a také hry typu mafia 2 by to hádam potiahlo :D

JFK.
    Účastník (Participant)

podľa mňa, jednoznačne 2010 …
    neviem ktorý pelo si kúpi notebook za 1400 eur s procesorom CORE 2 DUO , čo su vo výrobe od roku 2006…keď si kúpiš 2009 , neurobíš nič iné ,len si kúpiš kopu šrotu v jednoliatom hliníku a o rok budeš chcieť nový mac..rozmýšľaj trochu aj do budúcnosti…a ak by si si chcel spustit hru na 2009 , to asi vieš ako to bude :-))

JFK.
    Účastník (Participant)

naj voľba = akýkoľvek model 6,2 MBP 2010 , 15″

tvaroh
    Účastník (Participant)

dík JFK, potreboval som takýto rázny názor počuť.. radšej teda priplatím tých 200 ečok a mám pokoj..

stopro100
    Účastník (Participant)

jfk bavili sme sa o tom ze ntb nepotrebuje na zlozite vypocty, to znamena ze zbytocne si priplati a strati zbytocne,

kupil by si si porsche z najnovsim motorom keby si vedel ze budes jazdit iba po meste? alebo radsej octaviu ktora je urcita hodnejsia?

termix
    Účastník (Participant)

Keby som mal prachy na porsche, tak preco ne porsche :D Vsak uz len pre ten pocit ;)

tvaroh
    Účastník (Participant)

ale tak zas pravda je, že človek nevie čo bude za rok, možno o rok budem zrazu na niečo potrebovať ten výkon a budem mať problém.. a zas 200/300 ečok pri takých sumách neni až tak strašný rozdiel..

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.