reklamacia Iphone-orange

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes reklamacia Iphone-orange

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    j.jan
    Účastník (Participant)

Ahojte. Asi pred rokom som si zobral na akciu v Orange Iphone, a uz som ho mal 2x v oprave v autorizovanom servise.. Prvý krat mi prepalovali software, druhý krat menili stredový modul. Asi pred tyždnom mi začal na Iphone padať signal-žiadna sieť.. Tak som navštívil predajnu Orange, kde moj Iphone prevzali s tym, ze sa mi ozvu, ked to bude hotove. Na moje začudovanie mi volali uz na druhý deň, aby som si prisiel po svoj Iphone. Po prichode do predajne mi bolo povedané, že IMEI na mojom tel. sa nezhoduje s IMEI na záručnom liste,že mi reklamáciu v servise nemožu prevziať a že musím zaplatit 16,60eur za poštovné a plus 155eur za opravu, ak si to necham opraviť… fuuu.. Po pátraní ako je možné že IMEI sú rozdielne, sme sa dopracovali, že rozdielne nie je IMEI tel., ale IMEI na plastovom púzdre, ktoré sa vkladá do telef. spolu so SIM kartou.. Toto plastové púzdro ktoré sa vkladá do IPHONU som menil, nakolko staré som stratil.. Na 905 mi povedali, že sa jedná o zásah do telefonu, kvoli tomu mi to uznať nemožu-nechápem prečo k Iphonu potom dodávaju aj kovovú vec na vyberanie SIM. V skratke – ak stratíte plasové púzdro na SIM kartu, dokupite si nove, nebude Vam uznana zaruka Iphone, aj keď Iphone v záruke máte..

odklizec
    Účastník (Participant)

Zkusil bych kontaktovat primo Apple. Toto je podle mne totalni hovadina mistnich vychcanych operatoru. Prece neni mozne, aby kvuli kouku plastu, ktery je de fakto jen drzak karty bez elektroniky a nema s funkcionalitou telefonu nic spolecneho, ti neuznali reklamaci na uplne jinou zavadu? Toto je treba nedat si libit a branit se.

mrzo
    Účastník (Participant)

Co si niektory obchodnici na Slovensku dovoluje je az neuveritelne…

bawy
    Moderátor

Určite by som si nechal zavolať vedúceho, a jeho vedúceho…a dal by som im jasne najavo, že prišli o zákazníka…presne pre tieto „služby“ orangeu som prešiel na o2 :)

marek
    Účastník (Participant)

urcite sa nevzdavaj, ten servis co riesi iphone na slovensku to je banda hochstaplerov, prve co riesia je ako sa vyhnut rieseniu problemu

odklizec
    Účastník (Participant)

To nepomuze. Akorat se mu vysmejou a nic z toho. Nebude mit telefon a maximalne se mu na 5 minut ulevi aby za 10 minut byl jeste nasranejsi. Ja bych to hnal jeste vys ;)

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

Neverim, ze niekde na „zapade“ by boli predajcovia takyto arogantni…neuveritelne.

j.jan
    Účastník (Participant)

veru je to neuveritelne… MT v Orange mam od 98r a mesačne im tam „nosim“ 200eur…

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

a nakoniec ta aj tak oseru…

stefankelner
    Účastník (Participant)

na to plati len jedno: http://www.soi.sk ; pri tretej reklamacii by mali vratit peniaze … najvacsia sila je, ze operatori uvadzaju vo vseobecnych podmienkach, ze vratenie sumy za mobil nie je dovodom na zrusenie viazanosti !!!

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

hmm… len neviem ci nevratia peniaze len ak sa prejavi rovnaka chyba 3krat, takze v tomto pripade to na vratenie penazi nevidim…

j.jan
    Účastník (Participant)

aspon keby ho opravili…

pablos
    Účastník (Participant)

to na tych plastovych suplikoch na SIM je aj IMEI cislo fonu? pripada mi ako blbost kvoli tomu nereklamovat fon ved to ludia mozu zlomit alebo stratit a na nete je hafu nahradnych dielov, to kazdy co strati nema narok na reklamaciu?

pablos
    Účastník (Participant)

Mohol by si sa mi ozvat na moj e-mail, ktory mam uvedeny v profile (zobrazis kliknutim na moje meno)? Mal by som pre teba navrh s napisanim clanku (mobilmania.sk), mozno by to pomohlo vyriesit tvoj problem s reklamaciou telefonu alebo aspon na to upozornit ostatnych. Dik

pablos
    Účastník (Participant)

Odkial si mal ten nahradny adapter v iPhone? Kontaktoval som servis a podla ich informacii nie je problem reklamovat telefon s nahradnym adapterom zakupenym na internete, ktore su predavane bez akychkolvek cisel. Ak vsak je v telefone adapter s IMEI nezhodujuci sa s telefonom, tak vtedy fon vracaju majitelovi aby to napravil.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.