RAR/ZIP iPad iOS 9

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software RAR/ZIP iPad iOS 9

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Hľadám aktívne vyvíjanú appku (hlavne kvôli multitaskingu v iOS 9, aby ho tá appka podporovala), ktorá ovláda pokročilú prácu s RAR/ZIP archívmi a má extension (tá featurka od iOS 8 – ak som sa zle vyjadril :-) ). Podpora Open with v oboch smeroch je nutná, nakoľko bez nej mi je tá appka nanič.

Teraz takú síce mám, Archives, ale začala blbnúť bohužial :-( , niektoré typy súborov do nej nejdú importovať a ja neviem prečo, kedže ich chcem len zazipovať, nie otvoriť.

A ešte nejakú ďalšiu, jednoduchšiu, aby sa v nej nestratila moja mama :-) , má iPod touch 6, je to síce skôr rodinný iPod (stream filmov, ovládanie AppleTV, rodinný kalendár, zdielane fotografie atd), ale kúpil som ho hlavne mame :-)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Documents od Readdle. Nova verzia podporuje uz aj RAR a je velmi prehladna. Multitasking zatial nevie kedze iOS 9 nie je este von, ale urcite bude, vyvojari su velmi rychli.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Jozef: thx :-) a to s tým multitaskingom je jasné, Apple zatiaľ nedovolí hodiť do AppStore programy ktoré využívaju novinky v iOS 9 (ako ten multitasking), lebo je to stále beta. Aj som písal niektorým vývojarom, či plánujú zaviesť multitasking. Napr. na Textasticu sa na tom pracuje a iWriter Pro už podporuje, už len čakať kedy to Apple povolí dať do AppStore :-)

a jj, appky od Readdle sú super, mám od nich PDF Expert aj ten ich Scanner :-)

Documents od Readdle poznám, som ho mal na iPod touch, keď som ešte nemal kreditku a nemohol som kupovať v AppStore, paráda – zdarma, žiadna reklama, upload komplet priečinka a moje legendárne Open with :-)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Documents je v sucasnosti asi naj appka na spravu suborov a co sa tyka PDF Expert, nic lepsie na pracu s PDF nie je. A to myslim vseobecne, nielen na iOS. Pridavat poznamky dotykom je vyrazne rychlejsie nez mysou no a to ani nespominam paskvil menom Adobe Acrobat, za ktory by mali ist vyvojari pred popravciu catu :)

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Skúšal som Documents, nevie prehliadať archív bez extrahovania :-(

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.