Rada – Restart Iphone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Rada – Restart Iphone 4

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Wolis
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    chcem sa opýtať ohľadom reštartu Iphone 4. Je to nutné, či až vtedy, ked telefon fakt blbne a je moc spomalený? Čítal som , že len vyčistí RAM pamäť, čiže aplikácie a ostatné dáta ostatnú? Respektívne, čo sa reštartom stane? Ďakujem za informácie.

raul
    Moderátor

mozes to restartovat pokojne.

Wolis
    Účastník (Participant)

Ok dakujem. A môžeš mi prosím ťa aj napísať ,alebo preposlať presný postup, aby som sa nepomýlil? A nespravil niečo čo budem ľutovať?

Wolis
    Účastník (Participant)

Takéto niečo?

Hard reset použijem pokud se iPhone „bricknul“, v některých případech požadují pomocné programy např. při downgrade FW.

1) Stiskneme současně tlačítka Home a Power na 13s až 15s.
    2) Stisknem krátce tlačítko Power cca 2s.

Pokud vám naskočí logo Appl, je to v pořádku, následně se začne vyplňovat boot linea a celá operace se sama dokončí restartem iPhona, 2x zavibruje. Celá operace může trvat i 20 minut.

raul
    Moderátor

toto sprav: Skus reset zariadenia (neprides o ziadne udaje) drz home a wake/sleep tlacitko naraz, az kym sa nezobrazi logo apple…(teda nie len, kym sa vypne, ale drz stale, az kym neuvidis logo)

iMartin
    Účastník (Participant)

Reštart? To len držís Sleep/Wake button, zobrazí sa slajder na vypnutie. Nutné to nie je, ale raz za pár týždňov to urob.

Ten postup na držanie oboch buttonov je naozaj iba ak ti nereaguje nič. Force shut down. Ako na PC.

raul
    Moderátor

Pri resete sa toho udeje viac ako pri restarte, takze ak je nejaky problem, je to vacsia sanca na vyriesenie.

iMartin
    Účastník (Participant)

@raul: O probléme nepadlo ani slovo. Pýtal sa na reštart :)

raul
    Moderátor

ak – ak je problem :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.